![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
İstanbul'da Yüksek Lisans
bu sene sonunda 4 yıllık lisans eğitimim sorunsuz bi' şekilde bitecek umarım,
istanbuldaki mimarlık yüksek lisans eğitimi veren kurumlarda, eğitim gören veya daha önce yüksek lisans eğitimi için başvurmuş veya bu konuda bilgi-tecrübe sahibi herhangi birisi, yüksek lisans başvuru ve seçimi hakkında bilgisini paylaşabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler mustafa apan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
niye İSTANBUL ki APAN saygım sonsuz da sana bence yurtdışı düşünedebilirdin ..Senin kaliten onu kaldırırdı yani..Ben senin için daha iyi olacağını düşünüyorum .Bi sorun olduğunu da düşünmüyorum.Sen bi git daha çok işin var sonra bize de yolgöstereceksin belki senin arkandan bizde gelicez..di mi ama ...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sicak yüzündenmi, herkes tatilde olduğu için mi boş kaldi başlik..
arkadaslar yokmu cevap verecek kimse?? yurtdisi da ihtimalller dahilinde tabi cemilcim, bilgin varsa paylaşabilirsin.. ![]() En son apan tarafından düzenlendi : 18-08-2006 13:31. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bizim okuldan itü de y.lisansa başlayan birini tanıyorum ..onun bilgilendirceni sanıyorum, sizin iki üst döneminiz, tanıyor olabilirsin..irtibatı sağlayabilirm istersen..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
hayır tanımıyorum, evet çok memnun olurum..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
üzgünüm ama 18eylülden önce bu irtibatın kurulması biraz zor..size ulaşmam sadece internet yoluyla olabilirdi, fakat o da kısıtlı bir süreliğine ...okullar açılınca görüşürüz ve yardımcı olabilirim inşaallah.. görüşmek üzere selametle...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşla konuştum bu pazartesinden sonra yardım edebilceni söyledi..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Turkiyede yuksek lisan yapmak istiyorum
Merhaba herkeze, ismim Ayse ben Uruguay (latin amerikadan) yaziyorum. Bu sene mezun oldum, mimarlik okudum Uruguayda. Su anda turkiyede Master yapmayi dusunuyorum sehirlik veya local development veya public politics bu son bolumleri sehirlikle alakali bir master yapmayi isterim. Bana yardimci olabilirmisiniz turkiyenin hangi universitelerinde boyle bir master okuyabilirim, universiteye girmek icin ne lazim. Ayrica biliyormusunuz benim diplomam gecerlimi turkiyede?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Evet ya bu benimde hep merak ettigim bi konu aslinda
Bizlerin diplomasi gecerli olacakmi Turkiye'de? Bu konuda herhangi bi bilgisi olan varmi? Okuldan bize diger ulkelerinde gecerli olan bi Bachelor diplomasi vereceklerini solediler ama ben Turkce mimari terimlerin cogunu bile bilmem. Gerci ben o Bachelor diplomasi ile kalmicam, onumuzdeki sene sonuna hemen arkasindan kismet olursa TU Delft'ta 2,5 senelik bi master programini takip edecem ama genede bilmek istiyorum, biz Turkiye'ye donus yaptigimizda is bulabilecekmiyiz? Bizede kapilar acikmi? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Neden Ingiltere?
Bulundugum yerden kurtulmaya calisirken, orasi nerden cikti simdi? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
İngiltere'desiniz sandım...Kusura bakmayın. Ama Türkiye'de mimarlık yapmazdım, en azından başlangıçta, öyle bir fırsatınız varsa bence değerlendirin. Yanlış da anlamayın tabi, sadece ben olsaydım öyle yapardım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
gün e katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ziyaretçi
|
Yurt dışı eğitim imkanı varsa şayet düşünmeye bile gerek yok!!!
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
türkiyede yurtdışı eğitiminin yetersiz olduğunu düşünüyorum tabiki yurtdışını tercih etmek lazım ama yurtdışındaki okulların ve meslektaşlarımızın da bizden ne kadar iyi oldukları tartışılır. tercih etmeye değer fark varmı iyice araştırmak lazım
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|