![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
AA de yükseklisans için ne yapılması gerektiği internet sitesinde açık bir şekilde belirtiliyor. Ancak İngiltere'de benim için özellikle de AA ye girmek için nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi-ye(lere) ihtiyacım var . Örneğin yükseklisans için seçmem gereken programlar çok çeşitli.tabiiki bu seçimler kişilerin mimarlık eğitimindeki gelişim süreçlerine göre değişecek fakat bunun hakkında önce bilgi edinilmeli bence..
Kısaca AA ye giriş hakkında bilgi edinmek istiyorum .Tecrübesi olan arkadaşlar! Ya da bilgisi olanlar..!!.Bir de Londra içi /çevresindeki okulların iyi mimarlık master bölümlerini öğrenmek istiyorum.yani application form yollamak için alternatifleri de öğrenmek istiyorum ... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanırım daha önce konuşulan şu konuda bazı bilgiler bulabilirsin.
İngiltere'de Yüksek Öğrenim Her bu tür bir olay olduğunda yine yazıyorum. Keşke arkadaşlar bir konuda soru sormadan önce yukardaki "arama" bölümüne konuyla ilgili tek bir kelime yazarak araştırma yapsa. Aklımda bu konu kaldığı için "arama" bölümüne İngiltere yazdım ve çıkan sonuçlardan biriydi bu....
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
pardon...
teşekkür ederim melody..yönlendirmelerin için ..arama yaparak sonuçları buldum ben de..fakat foruma yeni üyeyim ..ve yeni bir topic açınca daha etkili ve güncel olur diye düşünmüştüm ..ancak haklısın .o konunun devamına yazılmalı güncel olan..basit bir farkında olamama durumu ...herkesten özür...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|