![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yüksek Lisans Önerisi
Herkese iyi günler dilerim,
Ben bu sene, hayırlısıyla, mezun olacak bir mimarlık öğrencisiyim ve yurt dışı master düşünüyorum. Ancak hangi alanda uzmanlık yapcağım konusunda maalesef çok da emin değilim. Sizden ricam; eğer bu işin içinde olan ve iyi-kötü görmüş-geçirmiş olan siz sevgili ve saygıdeğer (gelecekteki) meslektaşlarım bu konuda yardım, tavsiye ve yorumlarınızı esirgemez, tecrübelerinizi ve de fikirlerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür eder, iyi günler ve mesleğizde başarı ve mutluluklar dilerim.. Not: Bu konuyu "eğitim başlığı"ndan ziyade burda açmayı daha uygun gördüm. Eğer benzeri bir konu daha önce açılmışsa veya bu konunun bu başlıkta biraz "gereksiz" olduğunu düşünüyorsanız, anlayışınıza sığınarak, sizden özür diliyorum. Malum bu forumlarda yeniyim..
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
tavsiyem
3D teknikleri, anismasyonlar vs.bilgisayar destekli mimari sunumlar, tasarımlar vs.
olabilir. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|