![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Yurt dışında Arts&Design Masterı için Yardımcı Olabilir misiniz?
merhaba
ben yurt dışında tasarım üzerine master yapmak istiyorum, özellikle animasyon fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum iaeste gibi organizasyonlar, kurumlar falan var mı, ya da bilenler varsa abd de tasarım eğitimi alabileceğim iyi universitelerden tavsiyelerde bulunabilirler mi? çok teşekkür ederim En son lumina tarafından düzenlendi : 18-10-2007 12:55. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
art & design
İlk önce sana tavsiyede bulunacağım okulların website nı ziyaret edebilirsin ve ilgilendiğin department e email atarsın. Sana application form yollarlar, sen de o formu doldurup yaptığın işleri de portfolio olarak hazırlarsın (bazı ünv. sadece cd olarak da kabul eder) ve hepsini posta ile ünv. yollaman yeterli. Onlar sana kabul edildin veya edilmediğine dair mektup göndereceklerdir.
Illınois Institute of art Chicago (usa) Surrey Institute (surrey / GB) Kent Institute of art and design (kent /GB) St. Martin College (GB) Royal College of Art & Design (GB) eğer italya yı düşünürsen; Florence design academy (portfolio + application form) Academia italiana (sadece portfolio) Kolay gelsin :-)) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
tesekkur ederim
ilgilendiğiniz çok teşekkür ederimmmm
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Slm
Merhaba;Ben Çağrı Okur. Daha önce bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi acaba?olumlu yada olumsuz sonuç alınmış olması farketmez.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Herkese merhaba!Ben yeni mezun bir mimarım ve eğer mümkünse yurtdışına gitmek istiyorum.Hem lisan açısından hemde orada ki bir mimarlık ofisinde çalışma açısından!Bunun için birkaç kişi ile konuştum ama çok yardımları dokunmadı.Lisan için dil okulları çok pahalı.Bu yüzden orada ki devlet okullarından birinde gidilebilecek daha ucuz kurslar olduğunu duydum.Yani bizim ülkemizde ki okulların hazırlık sınıfları gibi eğitim yerleri.Bu konuda bir bilginiz var mı?ya da bana önerebileceğiniz başka bir çözüm yolu var mı?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Yurtdışında eğitim
Öncelikle çok iyi derecede yabancı dil şart. bunun için de Avrupadaki Socrates / Erasmus eğitim programlarına katılabilirsin. Bunları bir araştır, fakat sadece Avrupa Birliği üye ülkeleri kapsıyor da olabilir.
Kolay Gelsin :-)) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yazdığın yeri araştıracağım.Eğer Amerika içinde bildiğin bir yol varsa ve benimle paylaşırsan sevinirim ve çooook mutlu olurum.sağol...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
İtalya'da Tasarım üzerine master yapmak isteyenler için ücretsiz danışmanlık.
Firenze Yurtdışı Eğitim 216 3022455 firenze@firenze.com.tr www.firenze.com.tr |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|