![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba;
benim sizlere sormak istediğim bir konu var benim bir arkadaşım peyzaj mimarlığında okumakta ve yüksek lisans yapmak istiyor. bunun içinde aydınlatma veya sulama konularından birinde eğitim almak istiyor. bununla ilgili olarak Türkiyede eğitim veren bir ünüversite varmı? ben araştırıyorum ama bir türlü kimseden yanıt alamadım. Türkiyede eğitim veren bir okul bulmam gerekiyor yoksa onu kaybedebilirim. bulamassam yurt dışına gitmeyi düşünüyor. bu düşüncesinden vazgeçirebilmem için alternatif sunmam lazım. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
İTÜ Mimarlık Fakültesi'nin Yapı Bölümü'nde Aydınlatma kürsüsündeki hocalarla konuşabilirsin. Ben yüksek lisansımı o bölümde yapmıştım
ama konu peyzaj olunca ne derler bilemiyorum ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
[merhaba
görüşebileceğim hocaların mail adresleri falan varmı acaba sizde |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
Ben mezun olduğumda daha internet filan pek yoktu
![]() Taşkışla'da Yapı Fiziği kürsüsüne gidersen eğer aydınlatma konusuyla ilgilenen hocaları bulabilirsin sanırım. |
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
mail adresleri
www.itu.edu.tr sayfasında itü rehber diye bi bölüm var.
istediğin kişinin mail adresi, tel. no.su falan aradığını bulabilirsin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar merhaba;
öncelikle duyarlılık gösterip bana yardımcı olmaya çalışan herkeze sonsuz teşekkürlerimi iletirim. atkm den kimseye ulaşamıyorum bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
http://www.atmk.org.tr/uyelist.doc
adresinden ulaşabilirsin. |
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba arkadaşlar;
öncelikle bana bu konuda yardımcı olan tüm dostlara teşekkürü bir borç bilirim sanırım aradığımız bölümü bulduk. tekrar herkeze teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|