![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar.......
ben yuksek lisans ogrencisiyim tezim yapılardaki "BİNA BİÇİMLENMESİNDE HAREKET " le ilgili bu konuyla ilgili kaynak ya da kitap nereden bulabilirim ya da nasıl yardımcı olabilirsiniz !!!! konu ile ilgilenen olursa haber versin En son lumina tarafından düzenlendi : 25-05-2007 23:31. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Hareket hakkında
Merhaba ben de bu konu hakkında araştırma yapıyorum. Bulursam mutlaka yollarım. Sen de bulduğun kaynaklar varsa gönderirsen sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
tez konum binalardaki hareketi incelemek .hareket turleri algılanışı (perception) ve fiziksel (yapısal hareketi)
kayseride uyguladığımız Konteyner Modifikasyonu orneği vardır (mobil mimari buroya) projeyi evde bulursam örneğini gönderirim not çizimler CorelDRAW 11 ile yapılmıştı yukarıda bahsedilen konu ile ilgili konferans yazı kitap ismin vs... varsa gönderir isen sevinirim gorusmek üzere En son lumina tarafından düzenlendi : 25-05-2007 23:32. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
yapısal hareketleri üzerine "kinetik mimarlık" adında koray korkmaz ın tezi var. (iyte-izmir)
bunun dışında genel anlamda algılamaya yönelik fikir verebileceğini düşündüğüm "bir başka mimarlık" kitabı var gürhan tümer'e ait. ayrıca yapısal hareketleride içine aldığını düşündüğüm "move house" sean taphan ın yazdığı kitap var. ben amazondan aldım. bide "the art of portable arch." jennifer siegal. birebir uyar mıbilmem ama geniş bir bakış açısı için iyi olabilirler. ben hatırladıkça yardımcı olmaya çalışırım, kolay gelsin ferhat / izmir deü
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
tez
şehir otelleri ile ilgili bir tez çalışması yapıyorum, yerel kent kültürünün bu otellere etkisi gibi içerikler söz konusu ....çalışmama önerilerini getirecek arkadaşlar cevap yazabilir
En son lumina tarafından düzenlendi : 25-05-2007 23:33. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
3. sınıf mimarlık öğrencisiyim ama tez konularınız çok ilgimi çekti elinizdeki kaynakları paylaşırsanız çok memnun olurum.(e-mail profilde var)
En son lumina tarafından düzenlendi : 25-05-2007 23:33. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|