![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
"AiBU Akademik ilan"
Ben sadece aktarıyorum
MK ... Merhaba, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mimarlık Bölümü, Yapı Bilgisi ABD ve Restorasyon ABD'ye alınacak öğretim üyeleri ile ilgili duyurunun ilgilenebileceklere iletilmesi ricası ile.. Bu vesile ile bayramınızı ve yeni yılınızı en iyi dileklerimle kutlarım. Sevgi ve saygı ile.. Mehmet Tunçer AİBÜ Müh.Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı ----- Forwarded Message ---- From: mehmet tuncer MehmetTuncer56@gmail.com
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Metin Bey,
duyuru nerede peki? Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bana gelen bu kadar...
Merhaba Hocam,
Bana gelen de bu kadardı... Mehmet Bey'in adresi var ayrıca, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin kendi web sayfası vardır... Bence yeter... Bu bir çeşit eleme tekniği olamaz mı? Mehmet Tunçer AİBÜ Müh.Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı ----- Forwarded Message ---- From: mehmet tuncer MehmetTuncer56@gmail.com
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bence hocamız size duyuruyu eklemeden göndermiş.
Web sitesi sanırım en iyi yol. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|