![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
YILDIZ BOM yüksek lisans?
Yıldız'da okuyan yada Bilgisayar Ortamında Mimarlık Lisansüstü (BOM) programını bilen birileri varsa,yardımcı olursa çok sevinirim.Randevulu başvuru alıyorlarmış sanırım.Ama ben randevu tarihlerini kaçırdım.Acaba randevusuz başvurma ihtimali var mıdır?
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Az çok bilirim efendim. Bunun için örneğin BOM'dan Tuğrul Bey veya Fulya Hanım ile görüşmelisiniz.
Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Fakültenin tüm bölümleri için yüksek lisans başvuru tarihleri geçti, başvuru sırasında yüksek lisans yapılacak bölüm de seçiliyordu. Bu nedenle randevusuz başvuruyu kabul edemeyeceklerini düşünüyorum ama yine de bölüm sekreterliği aranıp sorulabilir.
Bir de 10 Haziran'da yüksek lisansa başvuracak öğrenciler için İngilizce sınavı var ki, geçtiğimiz senelerde bu sınavdan geçer not almayanlar yüksek lisans mülakatlarına dahi giremiyordu. Bunun da değişmiş olma ihtimali var. Bunların hepsini ilk ağızdan yani bölümden vakit geçirmeden öğrenmenizi tavsiye ederim.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
Gerekli araştırmaları yapıyorum.Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|