![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ales Yapıldı
ALes 22 nisan 2007 pazar günü yapıldı.Sınavda genele bakıldığında sayısal bölümü yetiştiremeyenler çoğunlukta idi.Bende bunlardan biriyim.Sayısaldan 55 soru işaretleyebildim ancak, sözel bölüm ise gayet basitti...
Sınav sonuçları "şu zaman açıklanır" diye herhangi bir ibare görünmüyor ösym nin sitesinde.Ales les e göre daha geç yapıldığından dolayı yüksek lisans başvurularında problem yaşanabileceğini düşünüyorum. Belli başlı üniversitelerin (itü,yıldız,odtü vs..) yüksek lisans başvuru tarihlerini öğrenmek istiyorum.Bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim... Ayrıca ales e girenler varsa onlardanda sınavları nasıl geçtiği hakkında bilgi almak ve görüş alışverişi yapmak istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Yüksek lisans başvuru tarihlerini üniversitelerin internet sitelerindeki akademik takvimlerden öğrenebilirsiniz. Örneğin ODTU için son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak görünüyor. Geçtiğimiz senelerde de bu tarihlerde oluyordu başvurular, dolayısıyla sınav sonuçlarının açıklanmasında da bir gecikme yaşanmaması lazım ki yetişebilsin.
Sınava girenlerden sayısalın yetişmediği yolundaki şikayetler ise çoğunlukta. Sonuçta umarım herkes gerçekten istediği bir konuda eğitimini devam ettirme fırsatı yakalayabilir diyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|