![]() |
|
|||||||
| Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda endişeleriniz, soracak sorularınız olabilir ya da tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Yüksek Lisansta Üniversite Tercihi
Arkadaşlar,
Puanlarım bütün üniversitelerin y. lisans programlarına başlamaya yeterli. Zaman ve mekan sınırlaması olmadan bana, hangi üniversitede mimarlık yüksek lisansı yaparsam geleceğim için daha iyi olur söyler misiniz? Lütfen gerekçeleriyle birlikte bana yazınız. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ODTÜ, yabancı dile hakim olursun, ismi büyük.
İTÜ, Türkçe ama olsun ODTÜ'den aşağı kalmaz, hocaları iyidir. Ancak yüksek lisansı istediğin için yap, mimarlık yaşamında sana özel bir katkısı olacaığını düşünmüyorum kareiyerin açısından. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
Hocalar...
Aslında benim için öğreneceklerim üniversitenin isminden daha önemli, bu anlamda hocaların iyi olması bakımından 3 tercih yapsam hangileri önde olabilir?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Bu soruna bilenler cevap versin. YTÜ ve İTÜ'nün hocaları tatmin edicidir benim için. Oraları gördüğüm için. ODTÜ hakkında konuşamam. Bir fikrim yok
. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
O.D.T.U derim ben
Üniversitelerin isimlerinin büyüklüğünü zaten oranın hocaları sağlamıo mu?? Ben olsam O.D.T.U. tek tercihim olurdu. İngilizce olması büyük büyük avantaj bence!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|