|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba...size yolladığım ilk çalışma
Daha tasarım aşamasında olan oturma elemanımla ilgili yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
En son bonus tarafından düzenlendi : 13-02-2008 12:23 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
merhaba
Okul projesi için mi tasarladınız bunu merak ettim sadece
İyi sayılır tek bişey söylemek istiyorum sahnede iki ışık var ayrı ayrı iki adet gölge oluşmuş bence ya birinin gölgesini kapatın yada tek ışıkla tek gölgeden oluşsun daha hoş gözükür bence İyi Çalışmalar
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ışık ve gölge üzerinde çalışcam...
hayır okul projesi için tasarlamadım.açık havada kullanılacak küçük yemek masanın oturma elemanı,masası üzerinde çalışıyorum.daha doğrusu bu bir ürün serisi olucak 2 versiyonu var. diger takım daha yuvarlak hatlara sahip.ortada oturulan alanı kendi içinde yaylanmasını düsündüm.Teknık olarak saglıklı çözemedim daha(üretimi için)şu anda küçük toplar sadece görsel olarak sabitmiş gibi duruyor.aslında lastikimsi bir malzemeyle,iple topları birbirine bağlamak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ayakları hoşuma gitti fakat üst kısmı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çok çalışmak lazım.
burdaki oturma elemanı iki yönden eleştirmek isterim. form olarak hatların direnç noktaları ya çok zayıf yada fazla kaba. bu konulara eğilirsen daha doyurucu bi sonuç çıkarıcağını düşünüyorum. diğeri is görselleştirme. formu anlatmak adına yeterli ama vurguyu arttırmak için kullandığım elemanlar görsel karışıklığa neden olmuş. ama herşeye rağmen tebrik ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|