|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Galeriye girer mi bu calisma?
Bence girmez DAha cok Var
![]()
En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 14:02 |
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
beni rahatsız eden çatı kaplamasının rengi ve bahçe duvarının rengi oldu. biraz daha kullanılmış hissi vermesi daha iyi olurdu.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ışık-gölge güzel olmuş fakat birleşmeyen yerler var çizimde,bir de bu kadar post-modern bir cephe keçiören'de mi yapılacak diye sorduruyor bana ister istemez...
not: ben 100 kb dan büyük resim ekleyemiyorum foruma,sizinki 270 kb...ben mi yanlış ekliyorum... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
Bazi yerleride degisti en son renderi yarın koyarım buraya.. Tas duvarlar degisti..Binada degisiklikler var. Fethiyede Yapılıyor. +Archicad 9 ile cizildi. www.imageshack.us sitesine yukleyip buraya ekledim. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
Belediyenin ne yapsak olmaz demesinden cıkan bir cephe demek daha uygun bizim icin
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ziyaretçi
|
buda bitmis Haliii..
Hic duzeltme yapmadan koyuyorumm.
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Işıkta sorun var gibi görünüyor.. Sanki gündüz cayır cayır bir güneş değil, dolunay ışığı aydınlatıyor ortalığı gibi bir hava var renderda.. Güneş tutulmasında da böyle bir ışık vardı sokaklarda; gölgeler sert ama ışık şiddeti az, bir garipti yani.. Ve kamera açısı binayı çok iyi anlatmıyor sanki
Ama yine de bence gayet iyi bir çalışma, eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
arka plandaki bulutlar farklılaştırılsa bir üstteki yorumda bahsedilen dolunay ışığından kurtuluruz gibi geliyor bana???
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Lütfen resim boyutlarını daha makul ölçülere getirir misiniz?
(800x600 mesela)
|
|
|
#10 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
+ Sun light Ayari olmamis..Cunku render dedim..ilk rendere basladıgında ışık Ayarı Şansızlıga Kurban gitti. Render alırken en sonra ısgın ayarını yukseltip degistiebiliyorsun ve render motoru bi zaman sonra onu degistiyor.. ama ben gibi akıllı yanlıslıkla kapatınca ısık ayarı bole gunes tutulması gibi oldu..
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
baska siteye kayıttan buraya direk aktardıgım boyle oluyor.. Degistirme imkani var degistireyim. |
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
![]() |
güzel tasarım
bence hoş bir bina olmuş.. tabi bazı göze batan yerler mesela bahçe duvarı, çatı kaplamsı gibi .. ama tasarım olarak ve bina rengi olarka bence hoş...
elinize saglık. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
bi mimar değilim ama galerilik çalışmalrı gördüğüm zaman bu eser içi daha çok çalışman gerek derim. bu haliyle girmesi zor..
ayrıca neden bu başlık altına açtığını merak ettim... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Rezalet bir bina
Kendimi cok zor tuttum ama surekli bu tarz binaları burda gormeye baslayınca dayanamadım.Umarım bu bina sizin tasarımınız değildir.Bunu tasarlayan mimarın nerede mimarlık eğitimini aldığını çok merak ediyorum.Sanırım uzayda almıştır.Ama hocaları görse utançlarından kıpkırmızı olurlar bence.Ha rendera gelince harika.Ama salt cg yapacaksanız farklı örnekler seçin lütfen.Ama bu aynı zamanda tasarımınızsa lütfen ama lütfen bunu kendinize saklayın.Bu sizin içinde daha iyi olacaktır!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
![]() |
Alıntı:
talihsiz bir yorum olmuş siz hangi ülkede yaşıyorsunuz kafanızı pencereden çıkarıp bir bakın eraftaki binaların %95 bu ve benzeri bu binaları da fakülteden çıkan mimarlar tasarlıyor sizin fakültede üslup öğretilmiyor her halde manav olsaydınız çürük diye bilirdiniz bakkal olsaydınız bozuk diyebilirdiniz doktor olsaydınız hasta diyebilirdiniz mimar olsaydınız iyi tasarlanmamış tasarım hataları var diyebilirdiniz rezaleti kimler der onu bilemiyorum
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|