|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
selamlar,
uzun bir aradan sonra bu merdivenle ilgili almış olduğum en son renderı da sizlerle paylaşmak istedim. ilk aldığım renderlar ile 1 hafta kadar önce almış olduğum render arasındaki farklılıkları görebilmeniz açısından hoş olacaktır diye düşünüyorum. yorumlarıyla bu merdivenin oluşumuna katkıda bulunan herkese de ayrıca teşekkür ederim. sağlıcakla ...
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:06 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bir yerden duvara bağlamalısınız
Mesela 7. basamaktan duvara gelen kısımdan. Bu taşıyıcıyı satanlar bunu gerekli kılıyorlar. Biraz kamera deformasyonu var onun dışında iyidir. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
daha önceden de belirtmeye çalıştığım gibi ilk ve son basamaklarda gerekli önlemi aldığımda omurganın bir problem teşkil etmeyeceğini hala düşünüyorum. ancak böyle bir problemin oluşabilmesi durumunda da sizin dediğiniz gibi olmasa da almış olduğum bir önlem var. şöyle ki, duvara değil de zemine vererek bu yükü dağıtmak daha mantıklı gelmekte bana. zaman kısıtlılığından ötürü renderda yapmış olduğum basit değişiklikten de bunu anlamanız mümkündür. açıklamam gerekirse , 9. basamağın altındaki taşıyıcıyı zemine kadar devam ettirip, 75 cm. denk gelecek yerinde kapalı ya da açık sonradan tasarlanmış ( herhangi bir amaca hizmet eden ) bir raf, dolap vs. yapılabilir. böylece sizinde belirtitğiniz gibi mobilya gibi merdiven olma yolunda daha da iyi bir örnek oluşabilir. katkılarınızdan ötürü teşekkürler.
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:07 |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Güzel fikir.
Merdiven sağlama alınmış olur. Bunun yanında çok sert ve ağır çıkım işlerinde söz konusu metal taşıyıcının yere göre şakülü bozulmasın diye yanal yükler içindi dediğim. Zaten pek de görünmüyor. Ve zaten duvara değdi değecek 7. basamak. Çok önemli değil. Rendır güzel. Gerekirse uygulamada koyar çıkartırsınız. Dikme ise çok isabetli bir karar. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
forumdaki yeri burasımı bilemiyorum. elinizde omurga kirişli ahşap merdivende autocad detayları var mı?
şimdiden tesekkurler
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|