|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
ama bu özel bir tasarım, basamaklar düz değil ki
döküm olacak mı? En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:01 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Sonunda buldum
hatta bulamadım diye bir eskiz de çizdim perspektif ama resmi varken gereksiz kalacaktır. ![]() Budur. http://www.rinaltr.com Başka firmalar da gatiriyor bundan. Sanırım sadece bu değil. Bu arada hem çok konu dışı olduk onu render içine alayım ben de size benim tasaraldığım render'ı ehten püften hızlıca sadece göstermek için bir merdiven göstereyim haa bunu uyguladık şahane oldu.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Tüh araya şömine de kaçmış.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu kiriş sistemi gerçekten çok güzel, ana taşıyıcı için güzel bir çözüm oldu bence.
Ancak ayasofya'nın gönderdiği örneklere dikkat edilirse merdivenler sadece bu kirişe basarak kurulmuyor. Merdivenler, esnemelerinin alınması için trabzan çubuklarıyla bir yerlere asılmış, ya da duvar vb. bir elemana ankre edilmişler. Basamakların boyu 80 cm, o kadar uzun değil diyorsun, 5cm kalınlığında ahşap içerisinde de donatı var diyorsun, eh yani neyse, tam ikna olmadım ama Konsol sistemleri severim, ama hesaplarının iyi yapılması halinde. Sonra yamulmuş basamaklar görmek hoş olmaz o yüzden emin olmak ve senin de emin olduğundan emin olmak istiyorum. Süreç çok güzel devam etti. Sonuç çok yakın sanırım. Aslında şunu yapsak, son veriler ışığında yapılmış modelin varsa bana yolla , ben de vray kullanarak görseli daha etkileyici hale getireyim. Ne dersin etic?
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bir de dayanamayacağım, birkaç merdiven örneği var elimde, konumuzla tam ilgili değil ama hem ilham verici olması açısından hem de ilginç olduklarından paylaşmak istiyorum. Fotoğrafların hak sahipleri altlarındaki linklerde belirtilmiştir.
![]() Art object in Munich's newest "Theresienhoehe" quarter by t_schnitzlein ![]() These are the steps going up the dive tower at the "Bain des Paquis" in Geneva. by koppenhoefer ![]() by zkj ![]() by phanimals ![]() ![]() by cwofford ![]() by khalloran ![]() by soul72
|
|
|
#21 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
....
Alıntı:
![]() bu arada değerli paylaşımlarınız için tekrar tekrar teşekkürler cassioandro ve ayasofya ...
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:03 |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ben bu tür taşıyıcıyı uyguladım
korkuluk olmadan da taşınabiliyor. sadece en lat basamak en üst basamak bağlantısı yanında ortalaradan bir yerden bir bağlantı yetiyor. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
Alıntı:
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:04 |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
sevgili cassioandro ,
eleştiriler ve ayasofya hocamızın gönderdiği resim doğrultusunda bir düzenleme yaptım. modeli size gönderebilmem için bana email adresinizi bir şekilde ulaştırırsanız sevinirim. mesela özel mesaj gönderebilirsiniz. sağlıcakla ...
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Buyrun, 20 dakikada pişti, sıcak servis, photoshop soslu
![]()
|
|
|
#26 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
çok fazla deformasyon var
ama son mahalde tebrikler şahane olmuş hafif mobilya gibi bir merdiven allah sahibine bağışlasın tebirkler
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
sevgili cassioandro ,
photoshop soslu servisiniz gayet hoş. zamanınızı ayırıp ta burada yapmış olduğunuz eleştiriler ve değerli katkılarınız için teşekkürler. çalışmalarınızda başarılar ...
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:04 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
yaşayan varsa sevgili ice'ın kaygılarına katılıyorum. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
Alıntı:
yorumunuza teşekkürler ... sizlere de kolay gele !
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:05 |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
arkadaşlar burada render tartışmayı unutmuşsunuz. ben renderla ilgili ilk yorumu yapıyım.
![]() ilk renderda ışık ilk basamaklarda patlamış gibi. renk seçenekleri de birbirine daha yakın seçilebilirdi.ama photoshopda gayet hoş duruyor. ![]() merdivenle ilgili yapı ödevi gibi bir konu olmuş.herkese teşekkürler
"ölmek için mi yaşamak? yaşamak için mi ölmek?" Faruk Özgökçe En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:05 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|