|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Restorasyon çalışması
Anadolu Teknik Lisesi son sınıf öğrenciyim, (Yapı Ressamlığı bölümü) "Proje Tabanlı Beceri Yarışması"na okulumzdaki tarihi bir seranın restore edilmesi projesiyle katıldık. Maketini de yaptığımız seranın renderları:
Not: Seranın mimarı ünlü mimar ailesinden gelen Sarkis Balyan' dır. Bizim okul gibi (Zincirlikuyu kasrı) Çırağan ve Yıldız saraylarının da mimarıdır) Bu arada http://www.arkitera.com u ve forumu takip ediyordum ama yeni üye oldum... Sanırım en genç üye benim... 1987 doğumluyum. Buradaki herkesten bir şeyler öğrenebileceğimi umuyorum... Herkese selamlar, saygılar ve sevgiler... Teknik Donanım: P4 2 GHz İşlemci 1.25 GB RAM 256mb ATI RADEON FX 9800PRO Grafik kartı 3Ds MAX 6 Default Renderer (Not: Sahnede zaman ihtiyacı olduğundan ışık yoktur) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jürinin yarısının elektrik-elektronikçi olduğunu düşünürsek; ilk elemelerde 4. ikinci elemelerde 8. olup mansiyon ödülü alarak başarı elde etmiştir. Zira yarışma, daha çok yeni bir buluş veya varolan bir ürünü daha da fonksiyonel yapmaktı. Bizim bölüm ise sonuçta restorasyon projesiyle katıldı. Herkese iyi çalışmalar. Yorumlarınız ve eleşirileriniz için de şimdiden teşekkürler...
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
way be
eline sağlık çok güzel olmuş. bende yapı öğretmenliğinde okuyorum ama ben de bu sene başladım bu işe. geliba benim senden daha çok yardıma ihtiyacım var. kolay gelsin:
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|