|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
apartman calısması
slm bir apartman çalışması gönderiyorum. 1 yıl önce 3D VIZ kursuna gittim. Ama yeni modelleme yapmaya başladım ilk çalışmlarımdan biri.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
cvp
calismaniz cok ufak, daha buyuk bir imaj gorebilirsek daha iyi yardimci olabiliriz sanirim...kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
1 yıllık arada pek birşey unutmamışsın, eline sağlık
![]() Modellemeyi belirli bir seviyeye getirmiş olduğuna göre bu nesnelerini daha gerçekçi göstermek ihtiyacı duyacaksındır, başlangıç olarak "lighttrace" ışıklandırma ile ilgili max'in help ve tutorial dosyalarına bakmanı tavsye ederim, tabii bu dış mekan için. İç mekanda radiosity denemeleri başarılı olur. Zamanla V-ray, brazil vb. rendering motorlarına da göz atarsın. Bu arada eş zamanlı olarak photoshop ile son ürün üzerine yapılacak eklemelerin için güzel kütüphaneler oluşturman lazım. Daha çeşitli, kurgulara daha uygun çevre ve peyzaj çalışmalarıyla herşey çok daha güzel görünecektir. Bu çalışmanı ne kadar zamanda modellediğini paylaşabilir misin? Bir de kendin için mi modelledin yoksa bir müşteri için mi? İyi çalışmalar.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
merhaba
yorumlarınız için teşekkürler modellemeyi 3 günde yaptım.daha fazla zamanım olmadığı için cevre düzenlemesi istediğim gibi olmadı.
kendim için değil müşteri içinmodelledim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba,
Diğer unsurlardan önce, galiba önplanda sağ tarafta bulunan ağaç görüntüde olmaması gereken kadar etkin bir odak oluşturuyor. Belki o ağacın daha sağa taşınması, binayı odaklamayı sağlayabilir. (Depth of field gibi bir efekten bahsetmiyorum ). Bir de, arkaplana bir görüntü eklenerek, ufuk çizgisindeki keskinliğin ortadan kaldırılmasının derinlik açısından faydası olur görüşündeyim...iyi çalışmalar, Fatih |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|