|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Salon
![]() ARKADAŞLAR BU FORUMA YENİ KATİLDİM SİZİN KADAR PROFESYONEL DEĞİL AMA YENİ ÇALİŞMAMİ YOLLAMAK GELDİ İÇİMDEN YORUMLARSANİZ SEVİNİRİM(3DS MAX 6 AYDIR KULLANİYORUM HİÇBİR KURSA GİTMEDİM )
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Büyük harfle yazmayınız
işinizi "bitmiş işlerden" taşıdım. İyi çalışmalar dilerim efendim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Öncelikle eline sağlık.
Sonra hemen bir belirleme, sehpa yanlış duruyor, dikkatli bakıldığında şu anki duruşuyla o boşluğa yakışmıyor, gözden kaçmış olabilir ama dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı. Sehpa demişken halının o şekilde dikine duruşu da hoş değil. Kırmızı tabanlı, bej yastıklı koltuk gerçekten garip, kırmızı kısımları çok güzel modellenmiş ama o yastıklar hiç olmamış üstünde, yastık dedim çünkü onlar yastık ![]() Bir salonda bu formatta mobilyalar olması doğaldır, eğer ev hanımı kıyamamış, eski kanepesini atmamış ve yenisiyle eskisini kullanmakta ısrar etmiş ise. Üç ayrı model oturma elemanı olmamış sözün kısası, birinin tasarım anlayışı ve rengi üzerinden gidin, ama renk tercihi lütfen o yeşil olmasın Sehpayı da tekrar düşünün, belki o ayaklar krom olsa, belki ama çok ümitli değilim ![]() Duvarın dokulu olması hoş olmamış gibi, bir de bu sahneye insan gözünden bakmanızı tavsiye ederim. Çenesi düşük biri olduğumdan gördüğüm herşeyi yazdım. İnşallah daha başarılı sonuçlar alman için yardımcı olurlar Emeğine sağlık, iyi çalışmalar.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
salon
arkadaşim yorumun için çok tşklr dediklerini yapacağim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
modelleme basarili olmus eline saglik.
kaplamalardaki oranlari biraz daha calissan iyi olacak gibi. zemin parkesi cok genis olmus. halida uzamis gibi duruyor. aydinlatma ile birazdaha ugrasman lazim gibi. belki pencereden gelen bir isik etkisi iyi olabilir. birazda mental ray veya radiosity deneyebilirsin. etkisi cok daha gercekci olacaktir. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|