|
|
#1 |
|
Üye
![]() |
2 apartman bloku
merhaba ;2 açıdan perspektifi istenen bir konut projesi renderı
modelleme autocad +3dsmax7 render v_ray 1 target direct : mult:0.7 shadow dens:1.5 shadow subdivs:10 ek olarak rengi yeşile çalan bi vray light kullandım mult:1.5 renderer ayarları da hatırladığım kadarıyla; adaptive sub. -1 +3 rand+ GI : first.1,2 second:0,8 irradiance map: -5 -1 environment: 1,2 maviya çalan bir açık beyaz color mapping: linear multiply dark mult:1,2 çok sayıda ayar kombinasyonu denememe rağmen genelde hep hafif mat karanlık bir sanallık barındıran sonuçlar alıyorum önerileriniz varsa çok sevinirim özellikle giraffe ve parathoner gibi her işlerini hayranlıkla izzlediğimiz arkadaşlar bi satırda olsa öneri yaparlarsa minnettar kalırım herkese kolay gelsin neyse pek yorum gelmedi ama biriki deneme daha yaptım bu son hali gene şstedşğim aydınlık olmadı.. dokular evet istenen sokular da ben pek beceremedim galiba En son daysleeper83 tarafından düzenlendi : 06-05-2006 13:30 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Şehir Plancısı
![]() |
dokuların, ve renk seçimlerinin sizden talep edildiği gibi yaptığınızı varsaymamız gerektiğine inanıyorum, çünkü çok doğru seçimler değil.. sanki biraz detay eksikliğide söz konusu,.. eline sağlık..iyi çalışmalar
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|