|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bir villa çalışması-salondan
![]() ![]() ![]() arkadaşlar hertürlü eleştiri ve önrinizi bekliyorum.Özellikle aydınlatmada sorun yaşıyorum,50 60,70 omni ile ancak bu görseli elde ediyorum.ATK hocam kızacak ama... En son mrtk tarafından düzenlendi : 28-03-2006 18:01 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sanırım yanlış yere açtım özür dilerim .yerine taşırsanız sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
linkler başka biyere gidiyor galiba açılmadı bende
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
linkleri düzelttim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ok
tebrikler güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
ben de yeni sayılırım max de ama, gözüme çarpan bikaç bişey var. tamam koltukların deri olduğu anlaşılıyo ama çok parlıyolar, bi de tiles ayrını yükseltirsen daha iyi olur bence. sehpa üstünde duran cam nesnelerin şeffaflığı çok fazla. aslında ortam ışığını iyi ayarlamışın ama dışarıdaki fonla örtüşmüyo, bence resim çok iyi bir gece efekti fonu da ona göre seç derim...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bence de cok guzel olmus. Yemek masasinda catallari sola, bicak ve kasigi da saga alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Umarım yanılıyorumdur....
Merhabalar ;
Çalışmanda ışıktan modellemeye , maplerin verilmesine kadar eksiklikler var bence ama bunlar zamanla ve ilgi yoğunluğu ile geliştirilebilecek şeyler .Ben bu konuda değil de kayıt günleri aynı olup ve mesaj sayıları bir olan benden önceki iki kullanıcının bu çalışmayı çok beğenmiş olmayalarını anlıyamadığımı belirtmek için yazmak istedim...Bunu çalışmayı kötülemek için değil acaba bazı kişiler belli avatarlarla forumu yalnışmı yönlendiriyorlar şüphesi ile yazıyorum...Kolay gelsin...İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
![]() |
baran bey umarım şüpheli durumun benle ilgisi yoktur.benim derdim burada bakıın ne süper iş yaptım demek değil gerçekten eksiklerim nedir nasıl gideririmdir.siz boşverin onları eksik gördüğünüz olayları daha açık anlatırmısınız??
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
ısık probleminiz için daha önce venomun vermiş oldugu bir linkhttp://www.michaelscholz.de/neuehome...l/tut02_e.html
map ayarlarınızda sorun var uvw map ayarlarını kontrol edin bence modellerinizi biraz daha ayrıntılı yapabilirsiniz malzemede çalısmalısınız eger forumu aratırsanız ilgili bir çok link bulabilirsiniz iyi çalısmalr |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
İzmir
![]() |
Tebrikler çalışman güzel ...
bakış açıların projeyi anlatmakta bece yetersiz kalmış, eğer baktığın noktayı ve durduğun noktayı aynı kotta tutarsan daha iyi olur ... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bosverin onlari?
Baran ve Tarum icin yaziyorum;
Oncelikle Baran , guzel oldugunu dusundugum bir calismaya guzel dedim bu ona bir puan mi kazandiriyor ki boyle bir paranoya yaptiniz? Hem bakin bu 2. mesajim olmus oldu. Tarum sizin de "siz bosverin onlari" demeniz calismalarinizin "bilirkisiler" tarafindan nasil goruldugu konusunda cok aceleci bir heves icinde oldugunuzdan olsa gerek biraz cig kacmis. Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
![]() |
hayır ben öyle demek istemedim sadece böyle yapılmış olsa bile önemli olmadığını anlatmaya çalışmıştım,yani artı veye eksi birşey olmadığını ima ettim hiçkimsenin fikrini boşverme gibi bir terbiye anlayışım yoktur,sonuçta zaman ayırıp fikir belirtiyorsunuz hem de benim çalışmama ,teşekkür edecekken boşver düşüncesinde olamam.
yanlış anlaşılmış olmaktan üzgünüm... ( özür dilerim..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
..yorum
ee öö kem küm. koltuklar beton olmuş ama iyi sayılır. tabi ben bu işi yıllardır yapıyorum. modelleme dersleri verdim, freelance işler yapıyorum falan filan. o yüzden sen bana bakma fazla ama.
dediğim gibi mapler ve effect ler üzerine çalışmalısın. yansıma çok olmuş, zemin çok yansıtıyor. modeli, kullanılan mapler ve aydınlatma gösterir ancak mesela tv. yi block kullansaydın en azından. yakındaki objeleri detaylı modellemeye çalışırsan daha etkili olur. (bir de light tracer la render almayı deneyebilirsin. sanırım bu default scanline .)
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
merhaba,
iyi bir baslangic cunku bence detayli bir sahne. bence ilk olarak isik uzerine biraz calismalisin. su anda golgeler cok yetersiz- gercek hayatta boyle bir odaya bak, gunes isiginin geldigi noktadaki parlakligi, golgede kalan yerlerin koyulogunu, isik kaynagindan uzaklastikca (bu durumda pencere) aydinlik oranininin nasil azaldigini biraz gozlemle ve bunu uygulamaya calis. ilk baslarda olmayacaktir-hic moralini bozma. isik ancak deneyerek ve bol bol test render alarak ogreniliyor. bu arada, max'in help menusunden UVWmapping ile ilgili basliga bakarsan, bir cok noktadaki texture hatasini duzeltebilirsin. bununla ilgili max'İn tutorial'İ da var galiba yanlis hatirlamiyorsam. ingilizce bilmiyorsan bile resimlere bakarak cok rahat anlasiliyor. ben korece epey tutorial yapmistim bir zamanlar
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|