|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tasarımı bana ait değil. Ancak yollanan 2d plan dwg. ve kesit ten yapılan 3d modelleme bana ait. Modelleme için archicad 8.0 kullanıldı. 3d max ayarları:light tracer sample 250 bounce 0 (cunku zaman bitmek bilmiyor 1 bile olsa).sahnede 2 adet direct target ve 1 adet skylight var. Render suresi 3661*2746'e 5 saat ! Sormak istediğim bu süre normal midir ? ancak sanırım normal cunku max te yeniyim ve polygon azaltmak aklıma gelmedi:-) ve boyle olunca sahnede gorunmeyen binalarin arka duvarları tum detaylarıyla wireframe de mevcuttu sanırım burda hatalı davrandım. Onun dışında bir iki komik hata var bakalım farkeden çıkacak mı ? (farkedenler için çok eğlenceli olacak çünkü gerçekten aşırı komik hatalar:-) kimse bulamazsa yazarım buraya...Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı hevesle bekliyorum herkese sevgiler...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
biraz şeffaf bi ev olmamışmı??
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Duvarların şefaflığının sebebi; sanırım dairenin içini daha iyi göstermekti. Çatı kaplamaları orantısız gibi duruyor ayrıca environment a bakılırsa binalara üstten bakıp gökyüzü görüntüsü görüyoruz. Hımm... Umarım bunun için 5 saat beklenmemiştir.. Zira hata ilk 1 saatten anlaşılırdı sanırım... =) İyi çalışmalar...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
acaba mutfak pencereleri dışarı doğru mu açılıyor? gözüme gökyüzünden sonra onlar çarptı. teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
bina girişleri, arka plan...
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
yol
bına cevresınde kaldırım pembe mi olcak.. doseme secımı nedir, bir de yaya ile araç yolu ayrılcak mı ...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|