|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Klasik bir çalışma yapmak istedim
3d max te çizdiğim deneme amaçlı bir çalışma.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
Merhaba...
Klasik derken neyi kast ediyorsunuz? Yanlış anlamayın ben klasik bir şey göremedim.Mobilyaları kastediyorsanız pek klasik gibi durmuyor. Belki pencerelirin kavisi olabilir. Dışarısı akşam üstü gibi ancak içeri yoğun bir ışık süzmesi giriyor. Gerçi saat bunun tam aksini söylüyor ama .İyi çalışmalar
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
(: klasik çalışma yapmak istedim devamını getirememişim neoklasik olmuş
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
Ankara
Mimar
![]() |
Ne düz ne "neo", klasik bunun neresinde gerçekten?
Dışarıdan gelen günışığının kanepeyi hafif şeffaflaştırarak aydınlatması çok hoşuma gitti. İleride ev sahibi daha büyük bir tv almaya karar verirse ne yapacak? Ortadaki yeşilli sehpanın ortasında duran şey nedir?
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
masanın üzerindeki küçük heykelcik yeni filizlenen bir bitki heykeli krom kaplama etrafına yeşil cam dökülerek yapılmış
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
Duvardaki nislerin ic kisimlari en azindan duvar kagidi olmasaydi daha hos olabilirdi bence.Birde perdelerde daha duz bir desende olsa hic fena olmazdi..
Emeginize saglik
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Muğla
![]() |
arkaplan çok karanlık kalmış,material editor'de output sekmesinden,standart 1,0 olan ayarı yükseltirseniz daha aydınlık bir arkaplan render'a daha bir gerçekçi hava katacaktır.tabi zeminde hiç bump yapmamışsınız ve glossiness ayarlarını düşürüp reflect'i biraz daha artırabilirsiniz.elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Pencereler önündeki korkuluklar biraz basit gibi sanki.Ayrıca duvar kağıdı çok karmaşık görünüyor.Nişli duvarda hiç uygulanmasa sadece tek renk kullanılsa nişlerin içinde duvar kağıdı yine kalsa.Nişlerde de biraz hareketlilik olsa daha güzel birşey çıkacak gibi.Saatin altında da sanırım alçıdan anlamsız bir eklenti var.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
doğru diyosun TAZ_arımcı aslında gömülü bölümlerin renklerini değiştireyim teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|