|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
S.U +maxwell render çalışmalarım
herkese merhaba!
yeni başlamış olduğum sketchup çalışmalarımı paylaşmak istedim.Mimari olarak değil modelleme olarak eleştirileriniz doğrultusunda kendimi geliştirmek isterim.peyzaj mimarıyım.3D yi öğrenmeye çalışıyorum. sketchup ile modellenmiş olup maxwell render da render alınmıştır. şimdiden herkese teşekkürler. En son arz77 tarafından düzenlendi : 29-05-2008 22:28. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Yahu madem peyzaj mimarısınız ( sizin dediğinize göre) Kadraja koyduğunuz 3 adet bitkinin mesleğinizle alakasını soracağım öncelikle. Bu çalışmanın yeri "devam eden işler" olmalı.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Belirtmek istediğim, şu anda peyzaj tasarımı değil de, öğrenme amaçlı olarak;sketchup ile modelleme+kaplamalar ve render üzerinde çalışıyorum.bu yaptığım çalışma da bir nevi egzersiz. saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Yeni başlanan çalışmalara aktarımıştır konu.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
olsun ama arkadaşın söylemek istediği ağaçların özelliklerine aykırı insanların binalar üzerinde psikolojik etkileri pozitif yapmak için koyuyorlar ama bu kadar da küçük olmamalı.. ki, ağaçlar çevresinde kendisinden daha yüksek birşey varsa her zaman onu geçme eylemindedir.
sağdaki binada giriş kattaki camı bölmele istersen o kadar büyük o cam yok ve de etki kötü sanki o kat yokmuş gibi bir de camların yansımalarını azalt istersen tam ayna olmuş. onun dışında güzel olmuş eline sağık devamı gelmesi dileğiyle. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|