|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Müze silüet
model için yardım istediğim müzenin silüetinin render ını (bayağı bir isim tamlaması oldu
) aldım bitince inşallah daha detaylı yayınlarım. saygılar. yorumlarınızı bekliyorum ...proje tamamlanıncaya kadar imajı kaldırıyorum. (tasarımcının isteği doğrultusunda) yeniden yayınlanacaktır. En son mute tarafından düzenlendi : 04-04-2008 09:53. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Mute,
Bu müze nerededir, hangi prensiplere, referanslara dayanılarak yapılmıştır, vs.vs. gibi soruların cevaplarını ben de sizden bekliyorum açıkcası, Gönderdiğiniz çalışmaları vaktim yettiği kadar takip etmeye çalışıyorum ve genel olarak gözlemlediğim tepeden inme görsellerle yorum bekliyorsunuz, hangi mekanda hangi konsepte bağlıdır ben çözemiyorum şahsen ![]() ha, yok derseniz bu görselleştirme konu başlığı altında, ben 'render' yorumu bekliyorum diye, ala, ama tasarım açısından mekandan bağımsız bir 'render' gönderip yorum istemek ne kadar mantıklı bilemem ki böylesini her an her yerde görebiliyoruz fikrimce![]() Beklediğiniz yorumları alıyor musunuz/ alır mısınız, buna da 'evet' derim ayriyeten ...
"The possession of anything begins in the mind." En son nesriny tarafından düzenlendi : 03-04-2008 19:29. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sayın nesriny,
konu başlığı yeni başlanan çalışmalar. bu vesileyle diyebilirimki daha bismillah dedik projeye başladık. bir bitsin çizilsin sonra gerekenleri söylenir. o zaman tek tek cevaplarız sorularınızı. ayrıca gökten inme renderlar dediğiniz şeyler belirli bir çaba ve emek harcanarak yapılan çalışmalar. hepsinin bir hikaysi var siz merak etmeyin! gökten inme değil hiçbiri. ve de, bir render hakkında veya yapı hakkında ilk yorumu yaparken tasarım çizgileri ,görünüşü vs. ile değerlendirirseniz detaya daha sonra inmeyi düşünürseniz sanırım daha iyi olur yorumlama açısından. istediğimi alıyomuyum almıyomuyum orası benimle alakalı kısım o konuda yorum yapmanıza gerek yok kanımca! sizede kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Ben söyleyeyim, çalışmalarına istenilen nitelikte yorum yapmayan, sorgulayan mesajlar gönderen kişilere uygulanan davranış biçimidir, bu forum çerçevesinden bakarsak... Çok da detaylı şeyler sormamıştım, nerede yapılıyor, yerleşim dokusu nasıldır, seçilen bu formla ne amaçlanmıştır, hangi verilere/kıstaslara dayanarak nasıl böyle bir dil tercih ettiniz vs.vs ...Bunlar hakkında konuşmak için projenin bitmesi gerekmiyordu... Tepeden inme demekle emek verilmeden çaba gösterilmeden yapılmış demedim, foruma sunuluş biçimi açısından dedim, nitekim sadece bir cepheydi gönderdiğiniz, nerde ne olduğu belli olmayan... Alıntı:
Son olarak zaten sizi kendimce muaf tutmuştum şayet görsel, BİÇİMSEL ve teknik açıdan yorum almanız amaçlanmakta idiyse... Neyse, size de kolay gelsin, konuşulmuyor, soru sorulamıyor burda canım ![]() ![]()
"The possession of anything begins in the mind." En son nesriny tarafından düzenlendi : 04-04-2008 11:53. |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence bu konuyu burada kapatalım. ilerde konu tekrar açılınca o zaman tartışırız. hatta yöneticilerden ricam konunun silinmesi .
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|