|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Öğrenci
![]() |
Cadde
Modelleme ve render Autocad 2008. Yaklaşık 1 saat 30 dakika.
Max öğrenmeye çalışan birisiyim. Şimdilik autocad'te hazırladığım bu çalışmayı yorumlarınızla son haline getirmeyi hedefliyorum. Belkide max'te aldığım bir render'la kapanır bu konu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İnşaat Mühendisi
![]() |
Pencerelerin hepsinin aynı olması ip gibi bir hizada olması çok rahatsız edici. Çok göze batıyor. Bütün formlar çok küt. Gölgeler çok keskin. Ve bina cephelerinde ve yolda da yansıma var. Bütün bunlar garip bir sakillik oluşturuyor.
Kapıları da düzeltmek lazım. Aslında başlangıç çizimi olarak yaptığınız herşey değişecek gibi görünüyor. Eğer bir çizime bir sonuca ulaştırmak için başlarsanız başlangıcı dikkat etmeden yaparsanız bütün çizimi tekrar düzeltmek size sıkıntı vereceği için genelde böyle bir çizimi sonuca erdiremezsiniz. Deneme amaçlı da olsa temel kurallara uymak gerekir. Şahsi kanaatim bu çizimi sonuca erdirmek için yeniden çizmeniz gerekecek. Kolay gelsin. İyi çalışmalar
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Amacınız hayali bir sahnemiydi yoksa gerçekten yola çıkarakmı yaptınız bilemiyorum. Hayali bir sahne ise denemeden öte giden bir yanı yok. Hayali bir tasarım dahi olsa kapının kapı camın da cam işlevini gördüğü pekte söylenemez. Eğer gerçekten yola çıkarak yapılmışsa gerçekçilikle uzaktan yakında bir bağlantısı yok. Ayrıntılarda çok fazla gezinmeden düz bir çalışma yapmışsınız. Bu yüzden çok fazla olumlu bir yorum yazmak zor. Biraz daha konu üzerinde düşünerek daha çok çalışmalısınız. İyi çalışmalar dilerim...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|