|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
villa sunum.
Tasarım çalışması ve modelleme:sketch up
Render ve sunum:su podium ve piranesi Sketch up için kullanılan v-ray pogramında malzeme tanımı yaptığımda render almaya başlayınca malzeme atanan yüzeyler kayboluyor.buna benzer bir sorunda su podium da yaşadım. bazı yüzeyler atanan malzemeden farklı olarak örneğin; mavi çıkıyor .Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. saygılarımla.. herkese iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Isparta
Öğrenci
![]() |
Sunum gerçekten çok kaliteli.İlk bakışta havuz gözüme çarptı.Anladığım kadarıyla havuzun üzerinden köprüyle geçiliyor.Fakat bu çok fazla hissedilmiyor.Bence havuza biraz daha derinlik verilmesi yada farklı kaplamanın kullanılması kaliteyi daha da artırır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
Malzemelerin doğru çıkmaması sonucu havuz okunamıyor herhalde.
Ben de önceki kullandığımda benzer sorunlarla karşılaşmştım. Tekrar yükledim olmamıştı ![]() Ama podium çok doğru şekilde hakim olunamıyan bir program. Yani anlamadığım yerlerde ışık patlamaları falan oluyor. O yüzden pek tercih etmiyorum... Çalışmanız çok etkileyici olmuş gerçekten. Yani podium ile piranesiyi birleştirmek , gerçek etkisi uyandıran soyut sunumlar yapmak ilginç bir fikir.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Merhaba, öncelikle elinize sağlık. Malzeme renderlarında biraz problem var gibi. Alaturka çatı kremiti, üst kattaki ahşap kaplama, havuz derinliği ve yansıtma oranı. Ama Havuz üstü köprü etkileyici doğrusu. Başarılar dilerim
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|