|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Üsküdar'da bir kış akşamı
modelleme:solidworks
kaplama ve render:cinema 4d saygilarimla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Üsküdar?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Kış ???
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
olamaz mı?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Başlığınızla içeriği karşılaştıramadık yani...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
En azından tabloda bi kış fotografı olsaydı yada şöminenin başında üşüyen bi insan..
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Olmaz mı olur tabi. vay babam vay ne güzel olur. İkinci resimde de üsküdar da yaz akşamı sanırım şömine söndüğüne göre !!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Işık biraz daha kasvetli olsaydı kış olduğuna göre....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
çizerken ben dondum yetmez mi?
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
başlık yerine bizzat çalışmanın kendisini eleştirsek?...bence bizler için daha yararlı olacak
![]()
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Çalışmanın kendisi sagalasosun başka işlerinde defalarca eleştirildi, o yüzden yeni bir şey söylenemiyor. Bunun yerine çağrışımlar oyunu daha keyif verici geldi sanırım herkese
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetici
|
Tabii başlıktan içeride Üsküdar manzaları bir kış mekanı bekliyoruz bulamayınca da hüsran tabii.
Görünen şey şömine ve koltuk. Bir mimari mekan olgusu yok. Hep aynı şeyler. Bu durumda konuşacak şey kalmıyor. Lumina haklı.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Sayın Sagaloss, bu foruma bir hayli iş gönderdiniz ve bir o kadar da yapıcı eleştriler aldınız. Neyde ısrar ettiğinizi bir anlayabilsek keşke.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
mrb
ben bir şeyler yapıyorum ama doğru ama yanlış. şu anda acemiyim. bişeyi kanıtlamaya çalışmıyorum. elimdeki donanımla sadece bunu yapabiliyorum. yaptığım kadarıyla paylaşmaya çalışıyorum. tabiki eleştirileri dikkate alıyorum ama bunu duzeltmek icin diger calismalardan vakit bulamadım. ayrica çalışmaların teknik boyuta ulaşması ve daha ozgun olması için solidworks programını öğrenmeye çalışıyorum. olcekli cizim için. foruma layık değilse lütfen siliniz. saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Silmeyiz efendim.
Ancak gelin görün ki bunun donanımla ilgisi yok bu bir. Solidworks ile asıl bu tür mekanlar çizilmez bu da iki. Öncelikle proporsiyon yani oran olgusunu kazanmak için çabalamanız gerektiğini söylüyoruz yanlış anlıyorsunuz. Düzeltme yapmadan biteviye yeni çalışma gönderiyorsunuz ama hep aynı yanlışlarla. Hah düzeltseniz ne olacak düzeltmeseniz. Aslında çok önemli siz düzeltiniz ki forumda geri dönüş olsun. Vakit bulamamak sizin bu çalışmayı kafanızda bitirdiğinizi gösterir. Geri dönüp düzletmezseniz yeni işe yine aynı hataları tekrarlarsınız. Arkitera Forum'a MİMARİ YÖNDEN değerli mekanlarla katkı sağlamalısınız. Aynı iç mekan tekrarları ve aynı hataları inadına yaparak değil. Solidwoks ölçekli çizime uygundur diye kim dedi ki. Hepsi ölçekli çizebilir. Solidworks'e gerek yok.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|