|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Alanya Çevre Yolunda Konut Sitesi
Çevre yolu üzerinde tasarlanan konut komplesi zemin ve 1 katlarında mağaza olarak hizmet vermektedir.Bu 7 blokla oluşan iç sosyal alanlarda ise havuz,tenis kortu,basket sahası ve garaj bulunmaktad
/17hp9.jpg[/IMG]ır.![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu işiniz bitmiş işlerden çıkmak zorunda kalacak, sebepleri başka bir başlıkta açıklandığı üzere. Dokular ve ışık ayarları mutlaka elden geçmeli gibi görünüyor bitmiş işlere aday olabilmesi için.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gördüğünüz eksiklikleri daha ayrıntılı anlatırsanız o konular üzerinde daha dikkatli davranırım.Doku olarak pek bi şey kullanmadım.Sadece renk kullandım.Eğer yanlış gördüğünüz yerler yada konular varsa bende o konular üzerinde daha dikkatli davranırım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Kuşbakışı perspektifte park yerleri ortak alanları biraz fazla kaplamış ve bölmüş gibi gözüküyor.Sanki park yerleri daha farklı çözülebilir ve orta alandaki havuz daha iyi ortalanabilirmiş gibi geliyor bana.Arka alanda park yerlerini ayıran çitler gereklimi bilmiyorum.Sanki tek bir site değil de tek bir site gibi gözüken iki site var gibi.Bu durumda havuzdan sadece 3 konut faydalanıyor.Dediğim gibi ortak alanlar geliştirilebilir.
Render'ları eleştirmiyorum çünkü fazla bu konuya pek zaman ayrılmadığı görülüyor.Sanki 'bu da projemi anlatıyor işte' der gibi bir hava sezinliyorum.Rpc'lerle ortamı kurtarıp zaman kazanmak ister gibisiniz. Binaların yerleşimi güzel. Elinize sağlık. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|