|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
İlk render denemesi
Nerelerde ne yapmam gerekirdi? Burdaki diğer çalışmalara bakınca pekte iç açıcı olduğu söylenemez ama ilk denemem.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu ilk render ise söylenecek hiçbirşey yok bence,
Keşke ben de bu kadar çizebilsem ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba
Objeleri kendiniz mi modellediniz?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Konuyu tasidim. Bu tarz calismalari "yeni baslanan calismalar" bölümünde konusalim.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet objeleri de kendim modelledim. Tüm çalışma baştan sona bana ait ama eksiklerin ne olduğunu öğrenip daha iyi bir şekle getirmek istiyorum.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Modelleme konusunda renderdan daha iyi oldugum icin sunlari diyebilirim:
Cam objelerde alt kisimlarda gözüken detayi bardaklarda ortaya cikarmissin, ama sisede alt detay gözükmüyor. Birde cam siselerin tabaninda gözüken bombelik yok. Refraction ayarlariyla oynayarak kirilma yaratabilirdin, böylece kirilma görüntüsü sayesinde sisedekinin sivi oldugu daha belli olurdu ![]() Arka fona boyut katabilirsen objeler havada duruyor gibi gözükmez, gölgeler daha öne cikar. Dikkatimi cekenler bunlar, kolay gelsin. |
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
sen söyledikçe evet diyorum içimden 'sel'
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Mimari mekan modeli ve renderı istiyoruz.
Bu tür denemelerin yeri bu forum değildir. Konu kapatıldı. Mimar mekan'ı örnekleyen işler dışındaki konular silinecektir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|