|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kiss Concept
Cinema 4d tasarladigim ünite. Yine kızacaksınız biliyorum. Gelişiguzel bir odada gösterdim.
saygilarimla. ![]() En son cihan tarafından düzenlendi : 13-09-2007 10:41. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Açıkçası mekanın kurgusunu sormak isterim. Koltuğun karşısındaki ünite eski vitrinleri hatırlattı bana. Vitrini modernize etmek güzel bir fikir olabilir ama bence biraz daha farklı şeyler deneyebilirsin. O kadar bütün olmayabilir. Vitrinin solunda yakaladığın hareket monoton çekmece ve dolap kapaklarıyla uyumsuz olmuş. Monotonluğu kırmayı denemelisin.Kulplara yorum bile yapmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kiss
Modern içerikli gibi düşünülmüş ama modern sisteme pekte yakın değil. Sanırım bu sagalasos' un kendi tarzı çünkü tüm tasarımları çizgi olarak birbirini çok tutuyor. Kendi içinde bi istikrar gözüküyor ama bundan önceki tüm açlışmalarında çekmeceler ve oran konularında uyarıldı şimdi yine benzer durumlar var. Mobilya üzerinde olan dudaklar bir kulp modelimidir.?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Sagalasos kızacak ama nesnelerin hem kendi içinde hem de birbirleri arasındaki oran sorunları, daha önceki uyarılara rağmen, devam etmekte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba
Dudaklar benim tasarladıgım bir kulp modelidir.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
kiss koncept2
mekani farkli ele aldim. bilgisyarimin konfigurasyu nedeniyle proje fazla ilerleyemiyor malesef.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|