|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Perada bir teras..
3d max 8.0
vray Peyzaj Mimari Doğukan Abacı info@piantepeyzaj.com Piante Peyzaj Mimarlık İnşaat Taah.Tic.Ltd.Şti-Piante Landscape Architecture |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
genel görünüm...
yorumlarınızı bekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Seramikler ve çerçeve oluşturan saksılarla tanımlanan bölgenin özelleştirilmesinin arkasında ne var?
Aslında gönderdiğiniz çalışmaları bir miktar bilgi verici metinlerle desteklemekte yarar var sanırım ki hangi açıdan yorum(lar) beklediğiniz anlaşılabilsin; tasarım mı, görselleştirme becerisi mi vs gibi. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu forum görselleme üzerine olduğu için render hakkinda yorum istiyorum tabi ki..
ama tasarımsal yorumlara da kapalı değilim. teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
görselleştirme becerisi açısından ne anlatmak istediğin gayet açık,ben de resme ilk baktığımda render iyi mi kötü mü düşüncesinden önce seramikle özelleştirilen alanı merak ettim?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Peki o zaman açıklayım.. Onu yapının mimarına sormak lazım. Yani o kısımlar yükseltilmiş döşeme ve granit. Ben peyzaj mimarı olarak ahşap kısımları tarifleyen tarafım yani
Ahşap döşeme ile oturma ve yemek mekanlarını tarifledim sadece. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Bu teras özel kullanıma yönelik mi yoksa bir cafe-bar işletmesi için mi? Şöyle bir durum var: sizden başka bir tasarımcı aktör daha var ama bilgi trafiğinde de bir kopukluk var gibi anlaşılıyor yazdıklarınızdan. Tasarımın neye yönelik olduğunu bilmeden ilişkileri nasıl belirlediniz?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimar sadece teras olarak tasarlıyor, kullanıcı ise bizden mekan oluşturmamızı, yaşam alanı tariflememizi istiyor.Bizde bu ürünle karşılarına çıkıyoruz diye anlatabilirim olanları
Yapı bir tekstil firmasının showroomu ve yabancı misafirlerini ağarlamak istiyorlar terasta... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok güzel anlatmışsın,bütün terası ahşap kaplamak da hoş olurdu.....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hoş olabilirdi tabi ama maliyet kaygısı ile kaplayamıyoruz yeri göğü ahşapla.. Buranın uygulamasına teklif vermek için yapılmış bir render zaten.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
haklısın,ne yazık ki müşterilerin istediği hem güzel olsun hem uygun fiyatlı olsun,hem de fonksiyonel olsun,o zaman da bazı güzelliklerden feragat etmek zorunda kalıyoruz,
ellerinize sağlık,çok güzel olmuş,bizimle paylaştığın için teşekkürler..... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu da aynı yapiya ait arka bahçe.
Yine 3D Max + vray Piante Peyzaj Mimarlık İnşaat Taah.Tic.Ltd.Şti-Piante Landscape Architecture |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merdivenlerin bitiminde baslayan,ahsap kaplanmamış yol bizi bir yere mi yönlendiriyor?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|