|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Show Room
Merhaba arkadaşlar
İç Mimarlık 2. sınıfa yeni geçmiş bir kişi olarak yapmış olduğum bir show room renderlarını sizinle paylaşmak isterim. Önerilerinizi ve eleştrilerinizi bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Ben birincisini çok beğendim.Süper olmuş hepsi
arkadaşım.Ellerine sağlık.Renk kullanımını,seçimlerini çok beğendim.Herşey çok uyumlu.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Tek kelime bence bunların güzelliğini tanımlamak için yeter. MÜKEMMEL.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Önemli değil melih asıl önemli olan sizin gibi geleceği olan yetenekli arkadaşlarımızı teşvik etmek. Sana kolay gelsin renderlarının devamını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ellerine sağlık. Ben max kullanamıyorum yanlış bir şekilde tarif etmek de istemem. Yalnız merak ettim; iç mekanda kullanılan spotların aydınlatması neden bu kadar düşük. Yani isteyerek mi sadece çevre ışığını kullandın. Genelde daha aydınlık renderlara alışkın olduğumdan olabilir. Yanlış anlama; böyle render yaptığına göre ışık ayarları konusunda da hakimsindir diye sordum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
üstadım ortam içinde bilerek ışık kullanmadım sadece dış ışıkla bitirmek bu şekilde loş bir görüntü almak hoşuma gidiyor o kadar istendiği takdirde bol ışıklı bir görüntü alınabilir tabi ki
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Teşekkür ederim. Bol ışıklı görüntü alabileceğini biliyorum. Ben sadece kullanılan spotlardan da biraz olsun ışık alınsa daha güzel olurdu gibi düşünüp sordum. Ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
çok kıskandım seni çok güzel olmuş ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
tek kelimeyle mükemmel,
ben de kendi kendime öğrendim,ama bunları görünce ne kadar eksiğim olduğunu anlıyorum acaba sadece ışık konusuna ağırlık verecek hızlandırılmış kurslar var mıdır? tekrar ellerine sağlık,sana mimarlık hayatında başarılar diliyorum hakkaten ne kadar fena alışmışız,bu türkçe karakterleri yanlış yazma konusuna teşekkür ederim bana bu konuya dikkat etmemi sağladığınız için ![]() En son sema37 tarafından düzenlendi : 05-09-2007 00:31. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Melih Örken'i üye olarak aldık. İyi ki almışız. Devamını bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Bundan sonra daha çok çalışma göndermeye çalışacağım inşallah. Ama malum okul ve yoğunluk var eleştrilerinizi almak benim için çok önemli. Kendimi düzeltmek baabında. Yorum yapan herkeze teşekkür ederim, iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
eline sağlık Melih güzel çalışmalar ama bazı kısımlarda ışık çok patlamış rahatsız ediyor,birde duvarlarda kirlenmeler oluşmuş.Başarılar.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
ışık kullanımı dışında güzel olmuş eline sağlık..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrikler gerçekten güzel olmuşlar. Yaşıyor gibi duruyor. Ne ara öğrendin bunu merak ettim.Daha 2. sınıftasın da
![]() Bir de 3dmax le merak ettiğim şu ki; program aynı, kullanılan malzeme aynı ama farklı kişilerin çizdikleri görsel olarak farklı ifade yüklü. Biri donuk, resim gibi; diğeri tam anlatılmak istenen mekan gibi.Çizim tekniği herhalde diyesim geliyor ama yine de sebebini sormak istedim. Bu yazdıkalarım sizin nezninizde değildir.Lütfen yanlış anlaşılmasın |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|