|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Galatasaray Yeni Stadı Çalışması (Mete Fisunoğlu)
Mete Fisunoğlu bir stad çalışması yapmış Galatasaray'a.. Ben şahsen çok beğendim, Aslanın ağzından stada giriliyor.. Bakalım sizde beğenecekmisiniz?
http://www.youtube.com/watch?v=a8lfo8eteR4 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Cok hos bir calisma ama cok klasik bence, ama emegine saygi duymak lazim guzel bir calisma
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Google'a Mete Fisunoğlu kimdiri sorduğumuzda Çember.net'den bir kişiye ulaşılıyor: cember.net - BaÄŸlantı Sayfası - Mete FisunoÄŸlu
Bu profilden anladığımız kadarıyla kendisi elektronik mühendisi. Gürdal Atlamaz'ı bağlantılarına koyduğuna göre bu animasyon da Cinema 4D olmalı. Yani Çember.net'deki kişinin doğru Mete Fisunoğlu olduğunu düşünebiliriz. Amatörce bu tarz çalışmalar yapılması çok hoş. Ama amatörce... Bana sorarsanız korkunç bir tasarım. Bugün korkunç kelimesini bana ikinci defa kullandırabilecek kadar kötü.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ÇÖP!!!
Açıkçası bu tür "fantazi" ve mimari proje özelliği olmayan şeyler (kahve molası hariç) forumda konu dahi edilmemeli. Yalnız Youtube'daki yorumları okuyunca bazılarının bu stadın yapıldığını zanettiğini gördüm. Ayrıca keşke bizdeki yorumlar da Youtube'daki gibi olmamalıydı. Ama neredeyse aynısı. Neyse hemen uzaklaşaım bu konudan.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
bedava stad hayırlı olsun
şunu unutmayın bedavaya alışınca başaranlar başkası olacaktır |