|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
bina denemesi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
En son aviator tarafından düzenlendi : 15-08-2007 13:30. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
model olarak "block" kullanımı eğrisel yüzeylerin düzgünlüğü model konusunda sağlam temelinizin olduğunu, sağır cephedeki düşey çizgiler ise bu çalışmada bence "sevgi" olduğunu gösteriyor.
tasarım size mi ait yoksa başkasına ait olduğu için mi "bina" diyerek yaptığınızı küçümsediniz? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Aslında olan bir yapıydı bu. Ben cephede süslemelerle renk katmaya, belkide kendimce geliştirmeye çalıştım. O yüzden "sevgi" olduğunu düşünmenize neden oldu belkide. Sonra sonra iyice değişen yapı benim tasarımım sayılır. Deneme çalışması olduğu içinde bina diye nitelendirdim, küçümsemedim yoksa. Yorum için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
modelleme öğrenirken bile tasarımı geliştirme çabanızı takdir ediyorum.
çoğu insan bu iki konuyu ayırmaktadır. başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hangi bölümde öğrencisiniz? Öğrenciyken bu tür binalar mı tasarlıyorsunuz.?
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
"tijey" ben Çukurova Üni. Mimarlık okuyorum. Bu tür binalar tasarlamıyoruz. Ben öğrenme aşamasındayım ve hem kendimi geliştirmek hemde zamanımı değerlendirmek için böyle bir çalışma yaptım.
Yorumlar için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
bence öğrenmek için en ideali kendini ispatlamış mimari eserler üzerinden çalışmaktır.
bu, kitaplarda veya dergilerde gördüğünüz bir cephenin üzerine eskiz koyup mantığını,oranlarını,altında yatan fikirleri anlamaya benzer. Mesela Le Corbusier-Villa Savoye modelleyebilirsiniz: ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
1931 yılında yapmış bunu.
Bize hatırlattığınız ve güzel bir öneri olarak sunduğunuz için teşekkürler...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
eline sağlık, ilkse ben onca yıldır böylesini beceremiyorum.
tebrikler En son lumina tarafından düzenlendi : 03-09-2007 19:27. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|