|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
villa iç mekan
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye Adayı
![]() |
Bence güzal olmuş....Ancak sanki yatak odası gerçekci olmamış yada bana öyle geliyor.Birde lavbonın dolabını baska bır kaplama yapdaydın daha güzel olurdu herhalde.
Kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Güzel olmuş, mutfakta biraz ışık eksik gibi, kameraya yakın taraflar karanlıkta kalmış. Bir de yatak odasının sol duvarı çok boş duruyor rengini değiştirebilir yada bir tablo asabilirsin.Bu arada eğer hobi çalışmasıysa yatak odasında kolonu niye gösterdin?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Özellikle mutfak ve salonun tarzlarını eğendim.Fakat uygulamaya yönelikse yaz aylarında deri koltuklar çok terletiyor.Ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Balıkesir
![]() |
banyo cok aceleye gelmiş galiba ama cok güzel olmuş genel olarak
daha fazla zaman ayırarak daha güzel modeller çıkarmanı istesek çok şey mi istemiş oluruz? ![]() sadece banyo için diyorum .. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
ilerde çok daha güzellerini yapacaksın
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye Adayı
![]() |
mutfakta bzd. soluna temizlik malz. için dar boy dolap olmalı ve fırın dolabı ile bzd. yerdeğiştirmeli. Tegah üzeri suluk yüksekliğini beğendim. Ada davlumbaz görüntüde deform olmuş. Davlumbaz solundaki stok amaçlı standart duvar dolabı duruşunu beğenmedim yerine özel modül tasarımı gerekiyor. Eviye sağındaki zemin köşe dolap kullanımında problem var gibi.
Salonda tv oturma elemanlarına göre yükseğe yerleşmiş, tv solundaki raf ışığı da sağlıklı izlemeyi bozuyor. Banyo daha çok bir şarküteri soğuk hava odası gibi.. Aynada aksı görülen oval duvar aplikleri 3+3 simetri sayısında bulunduğu alan zorlanmış, Yatak odasında sağ duvarda görünen koyu ahşap kapı mıdır anlamadım, kapı ise daha bir problem, giysi dolabına ulaşım yatak başucu yanındaki dar geçitten sırayla geçilecek sanırım. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İç Mimar
![]() |
Mutfak ve oturma odası çok hoş olmuş.Tek gözüme çarpan otrma odasındaki koltukların rengi.Gözlerim siyahı aradı.
Tebrik ederim. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
üstadım mutfakdaki sol üstteki dolaplar duvardan bağımsız gibi duruyor yanılmıyorsam onun haricinde eline sağlık devamını bekleriz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sagolun arkadaşlar.. yorumlarınız için..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
tebrik ederim. ışık çok gerçekçi olmuş..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|