|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Öğrenci
![]() |
ona bi bak ama olduğunu biliyorum...arattır bakalım...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye Adayı
![]() |
Şurdaki animasyonu nasıl yapmışlar? Render var, kapılar otomatik açılıyor, arabalar hareket ediyor.. Hangi Program bu?
YouTube - 3d Animasyon |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Öğrenci
![]() |
bunu izlemistim...
bunu izledim bende giptayla bakiyorum bi tip animasyonlara bu 3D max yanilmiyosam oyle yaziyodu....sen yurumeden kosmayi ogrenmek istiyon kardesss bunlara bak ama hemen nasil oluyoyu bosver yavas yavas kendin deneyimleyeceksin....
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye Adayı
![]() |
Bu animasyona benzer animasyonları bende SketchUp'ta yapıyorum, fakat orda mesela arabaları hareket ettiremiyorsun.. Bu animasyonda arabalar hareket ediyor. O açıdan sormuştum..
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Öğrenci
![]() |
araba hareketii
arabaların hareketi de şöyle oluyor...değiştirdiğin her camera açısı
için arabaların konumunu olmasını isteğin yere hareket ttiriyosun ve her sahne için kayıt ediyosunn dolayısıylee arblar hareket edecek her camera değişiminde |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
bildigim kadariyla sketch up da hareket ettirme gerceklestirilemiýor. kesit hareket ettirilebiliyor ama kutleyi ben hareket ettiremedeim.
"Yasin TATLICI" iyi arastiran, hevesli ve zeki birisin. ama su anda neyi arastirman gerektigini tam bilmiyor gibisin. yani her gordugun seyi inceleme. su anda senin yapman gereken daha vasifli mimari projeleri modelleyerek nasil bir mimari yapilmak istendigini anlamaya calis. bu disiplinde plan-kesit-görünüs cizimlerini daha iyi anlarsin. mimari adina cok önemli bir calisma olur bence.
|
|
|
#22 |
|
Üye Adayı
![]() |
Şuanda bir villa üzerine plan yapıyorum, yakında başlıyorum villaya..(çok yakın değil
) Apartmanın pek bir uğraş verici tarafı yok, bir kat yapıyorsun çoğalt-katlar arası kalınlık kadar aşağı al, çoğalt-katlar arası kalınlık kadar aşağı al .... sürüp gidiyor..Şuan üzerinde çalıştığım proje çok güzel olacak.. Ama şu sıralar yoğunum, sadece kafamda taslak oluşturuyorum.. Hem bu apartmanı zor bitirdim.. Katları çoğalttıkça RAM yetmedi.. En son Yasin TATLICI tarafından düzenlendi : 03-08-2007 13:49 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tebrik ederim
renderla, projeyi bir kenara bırak, kendini ifade edebilmişsin ya o yeter şimdilik. Ön cephede wc pencereleri hoş olmamış ama.
En son lumina tarafından düzenlendi : 03-09-2007 19:25 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Öğrenci
![]() |
sketch-upta render olarak ne kullanabiliriz acaba?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
İnanılmaz konu dışı olmuş durumdasınız.
Bu forumda başka kimselerde yazılanlardan faydalanmalı. Alakasız konuları muhabbet eder gibi aralara sokarsanız konu başlığına göre arama yapılmasının bir manası kalmaz. Lütfen dikkat.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
bir lise öğrencisine göre başarılı tabiki.Ama biraz daha gayret edersen daha iyilerini başarabilirsin.kolay gelsin.bencede v ray i bi denemen lasım.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
İstanbul
Mimar
![]() |
yapıya tepeden değil de alttan bakarsanız daha anlamlı olurdu.
En son lumina tarafından düzenlendi : 03-09-2007 19:24 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|