|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Cephe çalışması
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Biraz da açıklasınız.
İki ayrı alternatif mi var. Hangi programları kullandınız. Arkada filigrana gerek yok. Yanında antet var zaten. Gülşim Center yazısının fontlarında sorun var. Daha uygun bir font seçilebilirdi. Aluminyum çubuklu versiyonda aluminyum yataylar dikeylerle devamıymış gibi birleşebilirdi ve bunların önünde yazı olurdu. Hatta bunlar bayrak direği de olabilirlerdi.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bunlar cephe için düşünülen farklı alternatif çalışmalarıdır..10 yakın çalışma var.. autocad+3dmaxte modellenmiştir.. render v-ray.. fontunda sorun yok arkasında led ışıklardan oluşturulmuş aydınlatma olduğu için öyle gözüküyor.. önerin için saol yapılabilirdi haklısın.. teşşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dokular iyi durmamış, ışığı (güneş) biraz daha düşük yükseklikten ayarlarsanız gölgeler bu denli uzun ve kötü durmaz. Modelleme fena değil. Zemine biraz daha büyük ve biraz da renkli dokulu bir kaplama koyabilirsiniz. Böylece bina ile zemin birbirinden kopar.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
|
cvp
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
modelleme güzel gözüküyor kaplama malzemesi biraz daha nat olabilir çok parlak gözüküyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
haklısın parlaklık baya fazla oldu..
eleştirilerde bu yönde zaten.. teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence kahverengi material in de rengi değişmeli gibi...çok koyu ve gerçekçi değil..kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
gerçekçi olmamış olabilir fakat rengi o renk..
saol yorumun için... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Beyaz alın köşeyi bölmesiz geçse daha şık olurdu.Ahşap rengindeki kızıl tondan kurtulsan daha da şık olur,eline sağlık.Bence filigrana da gerek var,sonuçta enteti kesip bi renkli fotokopiyle kendi tasarımı olduğunu iddia eden çok insan biliyorum.İnsanın sinirleri bozuluyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
başıma geldigi için yapıyorum.. biri şirkete mail attı 3d işler yapılır diye.. biri benim çizimdi digerleride başka bir 3d sitesinde bulunan arkadaşların çizimleriydi..Gelde sinir olma ..Onu da geçtim şirkette iş için proje çiziyos render alıp müşteriye gösteriyom müşteri ayni çizimle başkasindan fiyat alıp onu başkasina yaptirtiyor yoldan geçerken bir bakıyorsunuz sizin çizim
neler olmuyorki bence sitelerin kendileri böyle bişi yapmalarıda olur.. tabiki bir fikir... saol yorumun içinde.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
merhaba,aranıza yenı katıldım.iki sorum olacak bana bır yardıcı olursanız sevınırım.3d max 9 kullanıyorum auto cad de attıyım cızımı kat yukseklıyı verdıyımde dolu oluyor ıçını nasıl bos bırakabılırız.Birde sekıllı pencere nasıl yapabılırız bana yardımcı olursanız sevımırım
Cephe de cok guzel olmuş |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
"saol" değil "sağol" "çiziyos" değil "çiziyoruz" "gösteriyom" değil "gösteriyorum" Hah bunları samimi bulduğunuz için yazdınız doğrularını biliyorsunuz tabii ki. Ancak bu forum füzgün TÜRKÇE kullanımını şart koşar. Bu sadece size değil yazan herkese uyarıdır. İkinci tekrarda uyarıya gerek kalmayacaktır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
sagol dolu olmasının nedeni kapalı yüzey oldugu için yükseklik verdiginde dolu kütle olarak görür normaldir.. yükseklik vermeden örnegin ofsetle 20cm gibi bir deger vererek(duvar örnegin) ikisini birden yükseltip iç içe daha sonra subtract komutu uygularsan içerisi boşalacaktir.. birçok yöntem var bu işine yarar umarım.. iyi çalışmalar...
sagol yorumun için... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
İnadına mı yapıyorsunuz.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|