|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Modern Mutfak Çalışması
![]() Yorumlarınızı bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Sağ üst köşedeki ankastre ürünlere başka yer bulmak lazım bence, dairelerin arasında çok iliştirilmiş duruyor ya da sağ alt köşedeki çekmece üniteleri gibi büyük bir silindir içine gömülebilir (tezgahı yukarı döndürmeden ama
)Ocağın yer aldığı öndeki tezgahı ayakta tutan çerçeveler pek ikna edici değil yalnız. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Dar bir tezgâhta, üç tarafı açık bir ocak bence tehlikeli olacaktır. Silindir dolapların içini görmek isterdim. Türkiye standartlarında bir bayanın duvarda asılı ankastre ürünleri kullanırken zorlanacağını düşünürüyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render olarak bir şey söylemeyeceğim ama, mimari açıdan bakarsak fonsiyonel bi mutfak değil. Yuvarlak dolapların içerisine bir sıra raf ancak sığar. Bu da 4 dolabı 4 adet raf için yapmak anlamına geliyor.Yuvarlak dolapların yanındaki mikrodalga luminanında dediği gibi başka bir yerde, mutfak dolaplarına uygun bir formun içine girmek istiyor gibi. Birde öndeki tezgahın altındaki çerçeveler askıda kalmış gibi geldi bana... iyi çalışmalar......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.. Belirttiğiniz konularda düzenleme yaparak çalışmayı tekrar sunacağım...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mutfak?
Gelenek ve göreneklere sanırım uzak kalacaktır. Çünkü genelde ev hanımlarımız ne kadar bişeyler tıkıştıracakları gözler veya çekmeceler varsa o kadar memnun olurlar. Bunun dışında tezgah dairesel olarak aşağı dönüyor ama bitiş kısmındaki seramik detayı uygulama sırasında hoş durmayacaktır diye düşünüyorum. Üstteki ankastre fırını ise kullanmak zor olacaktır. Render olarak başarılı olabilir daha o düzeyde değilim ama ne kadar modern olsada işlevsel olarak başarılı değil bence, ki modernlik perspektifinde bile eksiklikler var! Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Bu arada, bir mutfağı modern yapan şey nedir? Genele dair bir soru bu...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir mutfağı modern yapan en önemli unsurlardan bir tanesi kullanılan malzemedir bence...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Dur tahmin edeyim.
Modern = Değişik, Sıradışı Değişik = Yuvarlak Katılıyor muyum. Kesinlikle hayır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
düzeltmelerden sonraki hali...
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fırına bir yer bulmuşsun ama
davlumbaz dolapların arasına bıçak gibi saplanmış bu seferde... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
??
Bu arada bi soru yuvarlak dolap kapaklarını açmak için nasıl bi mekanizma düşünüyorsunuz. Ayrıca kapakların açılış yönleri nasıl olacaktır?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
"Modern" çok derin bir kavramdır. İncelenmesi irdelenmesi gerekir. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
2.hali daha güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|