|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
villa
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ellerinize sağlık,temiz görünüyor.Ancak ahşap balkon korkulukları biraz abartılmış gibi geldi bana.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mobilyaları kendiniz mi tasarladınız yoksa direk eklediniz mi?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
çoğu hazır model
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
eline sağlık güzel olmuş fakat aklıma 2 şey takıldı
---balkonun bazı kısımlarında korkuluk yokmu:? ---havuzun arka kısmında birçok şişe var , bu yapının işlevi nedir? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
evet korkuluk.. evet oraya bar standı yapıldı.. müşterinin istegi dogrultusunda.. arkasındaki bölme çift taraflı kullanılıyor.. simetrisinde de içeride bar standı bulunuyor...
En son byazici_8181 tarafından düzenlendi : 19-07-2007 21:06. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ağaç dokuları daha belirgin olsa güzel olacak. Özellikle ön kısımdaki salıncakta.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Hazır modelleri pek tasvip etmemekteyiz.
Açıkçası malzemelerde oldukça sorun var.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
hazır modelleri tasvip etmemek mi? bence çok yanlış ne yani her çizimde sandalyeden şaraba kadar modelleri kendimiz mi yapmalıyız? hazır model kullanmadan piyasada nasil iş yetiştirmeyi düşünüyorsunuz ayrı bir konu... malzemelerde sorun derken kaplama maplarınden bahsediyorsun galiba haklısın bazıların üzerinde çalışmama gerekli sonuçta piyasa işi.. yorumun için saol.. kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Bakış açılarıda konuyu çok iyi anlatmamaktadır.
Kaplamaların orantılarında sorunlar var. Piyasa işi yorumunuza katılmıyorum. Piyasaya yapıyoruz diye bunların eksik mi olması lazım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
yetiştirmeniz gereken kısa bir süre ve bunada render süresi eklendiginde bazı şeylerin hazır kullanılması ve bazı şeylerdede eksiklikler olmasinin dogal olduğunu söledim.. olması gerekmez ama oluyor..teşşekkürler yorumun için...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Yapacağımız eleştiriler sizin eksiklerinizi görerek kendinizi geliştirme yolunu açmanız içindir. Burada siz piyasa işi derken "benim aslında elimden daha fazlası gelir ama piyasa işi diye bu kadarını yaptım" çıkarımından hareketle, sınırınızı göremiyoruz ; yani yeteneklerinizin ne olduğunu. O yüzden size yapacağımız bir eleştirinin anlamı kalmıyor. Çalışmanızı "Piyasa işi" olarak tabir ediyorsunuz yani acele çizim ve rendır, peki neden yazdığınız cevaplarda kullandığınız türkçe bu aciliyetten nasibini alıyor ? Bence yaptığınız iş ne kadar piyasa işi olursa olsun sizin adınızı taşır. Adınız ise sizin herşeyinizdir. Piyasa işi, öylesine yaptım demek, kötü çalışmanın etkisini isminizin üzerinden silmeyecektir. Ayasofya `nın hazır modeli tasvip etmiyoruz demesinin altında yatan bence; çalışmaya ait özgünlüğün hazır model kullanımı sonucu kaybolmasıdır. Elbetteki hazır model kullanılmalıdır. Ama her çalışmada değil. Yukarıda yazdıklarımı, eksik gördüğüm bir yanınızı düzeltmeniz yönünde yardımı olur diye yazdım. Bu yazdıklarımı kabul etmiyor da olabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Sayın byazici_8181, piyasa işi olarak nitelendirdiğiniz çalışmaların bu şekilde eleştiriden uzak tutulması mümkün değil. Madem ki size göre piyasa işi çalışmalar özensiz oluyor, madem ki içerisinde bir çok eksik barındırıyor, bunları foruma yollamamanız herkesin hayrına olur sanırım. kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
:)
valla bilmiyorum ama ya sen okurken farklı yorumladın yada benim ne demek istedigim anlamadın.. ben yorumlara birşey dedigim yok eksiklikleride biliyorum.. zaten herkesede teşşekkür ettim tek katılmadgım konu hazır model kullanılmamasını tavsiye etmemeleri..
sonuçta iş veren tarafındanda belli istekler bulunmaktadır.. herşeyide özgün tasarlamak mümkün degil.. örnegin şimdi içki şişesini kendim yapıp koysam ne olur hazır kullansam ne olur. ona karşıyım okadar yoksa çizim ile ilgili eleştirilere hep katıldım.. bazı eksiklikleride yapamamın nedeninin acil istenmesinden kaynaklandığını belirttim.. ayrıca bu tür işlere eksiklikleri üzerimden atmak için degil piyasada 3d çizimle ugraşanlarının çogunun başına geldigi gibi verilen sürede yapılabilecegin en iyisini yaptıgımızı belirtmek için kullanırız piyasa işi diye.. 3d üstatlarından bunu ögrendim.. istedigin en iyi 3d ustasina git belli bir sürede o bile bazı şeyleri göz yumar.. anlamadım ama sen niçin bu kadar üstüne gittin konunun?? artı yazılan yorumlara bakarsan ya bir ya iki tane çalışma ile ilgili yorum bulabilirsin.. birde yabanci siteleri takip et ve yapılan yorumları oku? bir arkadaşımız saolsun agaç dokusu hakkında öneri yapmış başka birşey yok? örnegin bir kişiden duvarla terasın birleşimi hakkında kaplama sorununu çözmeme yardımcı olacak bir yorum beklerdim... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|