|
|
#1 |
|
|
salon çalışması
herkese merhaba.boş zamanımda üretiğim bir tasarım s
izlerle paylaşmak istedim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
güzel çalışma eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Emeğinize sağlık, güzel olmuş...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Fevkaledenin Fevkınde bir ferahlık omuş Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
eline sağlık güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
sadelik bir kez daha anlam kazanmış bence.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Yeni başlayanlar için güzel aydınlık ama çok eleştirilecek yanı var. Ukalalık olsun diye demiyorum. Bir anda eleştiri bombardımanına tutmamak için diyorum.
KOlay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Başlangıç olarak güzel bir çalışma bence. Tabi neyle kıyasladığında önemli. Yeni başladım demişsin. E yeni başlayana nazaran güzel çizmişsin bence
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Öncelikle elinize sağlık. Objeleri hazır mı aldınız yoksa kendiniz mi modellediniz? Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Paylaşmak isteseydin model dosyalarını da gönderirdin
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Öyle model dosyasını göndermek diye bir şey yoktur efendim forumumuzda.
Model dosyası ancak kullanıcının yaptığı model olabilir ve onu da download bölümüne koyabilir. (Üye adayı ise bize başvurarak koyabilir) Telfi hakları ihlali istenmez.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Benim dikkatimi çeken birkaç şey var aslında onları söylemeden çok ferah ve güzel bir salon olmuş objelerin özellikle tasarımları çok iyi.Fakat tv nin dayanmış olduğu duvar taş kaplamamı eğer öyleyse daha gerçekçi olmalıydı şu an duvar kağıdı gibi duruyor rengi çok soluk.Tv seahpası ve o konsoldaki simetriklik bence hoş değil daha farklı düzenlenebilirdi ve iki taraftaki küçük iki raf için koca duvarı ahşapla kapatmışsın çok hantal görünmüş.Tavanda ışık patlaması var.Şu anda aklıma gelen(yazı yazarken resmi göremediğim için) başka bişey yok yine de ilka bakışta çok dikkat çekmiyor ve güzel görünüyor.Ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güzel görünüyor.Hangi programları kullanarak yaptınız?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|