|
|
#1 |
|
|
Ofis render çalışması
arkadaşlar bi yorum alayım be?
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hayır neye göre ve nasıl yorum yapacağız anlamadım. Program bilgisi yok çalışma hakkında da bilgi yok. Üstüne bir yerine yazılan bi var.
Yorum = Yorum yok... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
kızılay'da bir avukatımızın ofis çalışması resimler autocad 2007 de render alındı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Öyle bir perde olmayacak değil mi gerçek mekanda...
(Bir de Thelion'un çalışmalarını takip etmelisiniz. Tasarımını da 3boyutlu yapıyor.Güzel oluyor.) AutoCAD render konusunda hala eksik bence. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
tabikide öyle bir perde olmayacakta eksikler nedir sizce?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
eline emeğine sağlık,o şarap kadehleri cam özelliğinde olsaydı keşke gözüme ilk onlar çarptı.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
teşşekkür ederim haklısın eksik olduğum konusunda farkındayım ama dışarıdan gelen eleştiriler kendime göre daha iyi
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Perde ve halı ....???Eğer ofis yazmasaydın bizim evin salonu bile olabilirdi.Biraz daha ferah bir ortam olurs daha iyi olur bence.Ofislere ilk gelinildiğinde en büyük etkidir.Ortam renkleri ve insanlar üzerindeki duygular.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Medem "tabikide olmayacak" neden forumdaki hallerinde var.
Yani hem "ofice" diye başlık atıyorsunuz hem de "bu şekilde perdeler var mı gerçekten" diye sorunca garip tepkiler veriyorsunuz. Lütfen eleştiri istediğiniz çalışma "o olmayacak bu olmayacak" şeklinde açıklamalara neden olmasın Diyoruz ki "şu şu yanlış seçim" cevap "Olmayacak o. Başka eksiklikler nedir" diye soruyorsunuz. Şimdi ben bu parke döşemede malzeme büyük kaçmış rabıta ya da laminat parke o kadar büyük olmaz desem. Siz "tabikide olmaz" deyip başka eksikler neler diye soracaksınız. Öncelikle eleştirilere doğru cevap veriniz. "tabikide" değil "Tabii ki" olacak. "Ofice" değil "Ofis" olacak. Başlığı ben değiştirdim. Madem ingilizcesini seçtiniz (ki o da garip) bari "office" yazın. Açıkçası perdeler kalkmadan bir ofis olarak yorumu mümkün olmayan bir çalışma. Başka eksiğe gerek yoktur. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Mascara, madem render ile ilgileniyosun ve iyi şeyler yaratmak istiyosun tavsiyem hemen şu render özürlü programlardan kurtul.Sen ne yaparsan yap o renderlar hep gercekdışı olarak kalacaktır ısrar etmenin ne anlamı var ki? 2007 render da gelmek istediğiniz nokta nedir ki ?
KOLAY GELSİN... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
masada mesh smoot kullansan çok daha güzel olacak atatürk tablosu poster gii kalmış çerçeve de sorun var sanırsam perdeler çok yapay durmuş uwv map kullandınmı bilmiyorum ama kaplamasında bir sorun var sanki ışık açıları anormal görünüyor gölgeler biraz ayarlanabilir
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Autocad de alınan bi render için hiç fena durmuyor. Ama daha farklı yazılımlar denemeni tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimari açıdan değerlendirilecek pek birşey yok, hal böyleyken modelleme ve renklendirme açısından yorum yapmalı. Ve madem yorum istiyorsun modelleme ve renklendirme 10 üzerinden 4 diyeyim. Nedenine gelince gerçeğinden ayırt edilemeyecek çalışmaların yanında 4 bile fazla derim
Alınmaca gücenmece yok. Ama "autocad'de bu kadar oluyo abi" dersen ben de canın sağolsun derim ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Işık az gibi geldi bana.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
Ben de başka programlar kullanmanı tavsiye ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|