|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Şehr-i gül-apartman deneme
Program: Cinema 4d
Render: Cinema 4d GI Sure: 45 dk Mustafa Işık June 2007, Isparta sagalasos@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
merhaba sagalasos ,
sormak istediğim bu tip bir görsel için 45 dk. çok fazla değil mi? bu tip derken basitliğini kastediyorum. yanlış anlaşılmasın. bunun dışında bir sözüm yok. kolay gelsin.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba
Stochastic render aldım, tam ayarlayamadım yada bilgisayarın özellikleri ile ilgli olabilir. Standart renderde güzel sonuçlar alıyorum. Modellemede poligon sayısına dikkat etmedigimden de olabilir. Sizce kac dakika sürmeli gerçekçi bir render?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
tekrar merhaba sagalasos ,
dediğiniz gibi sürenin uzaması bilgisayarın özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir.ama yinede bu render için bana göre fazla. bir başka programla bu tip bir renderın maksimum 10 dk.da alınabileceğini düşünüyorum. ayrıca stochastic render kavramını ilk defa duyuyorum. biraz açarsanız sevinirim. sormuş olduğunuz soruya gelince. gerçekçi bir renderın süresi ne kadar olur bilemem ama neye bağlı olduğu konusunda fikirlerimi beyan edebilirim naçizane. misal, ne kadar gerçekçi modeliniz olursa elinizde renderınız da o derece gerçekçi olur. kullandığınız malzemelerin kalitesinden tutun, yapmış olduğunuz olacağınız ışık ayarlarına ve söyleyemediğim birçok ayara da bağlıdır bu gerçekçilik. bu söylediklerimi yapmış olduğunuz işi yermek maksadıyla söylemediğimi bilmenizi isterim. sonuçta önemli olan sizin ne istediğiniz ve amacınız. gerçekçi bir render olmasını da istemeyebiliriz çoğu zaman. kolay gelsin ...
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Sayın sagalasos,
Çalışmalarınızı lütfen biraz daha sona doğru bizimle paylaşın. Bu çalışmaya bu hali ile denecek en fazla render süresinin çok olması olur. Yeni başlayan işlerin hiç değilse bitmiş hallerini görmek istiyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Stochastic ve Standart render
Stochastic render genellikle dış mekan renderleri için kullanılan bir yöntemdir. Resimleri inceleyiniz. Ayasofya usta bende çalışmaları bitirmek isterim fakat elimdeki donanım bunu güçleştiriyor. Proje içinde obje sayısı artıkça sürekli sanal bellek uyarısı ve kilitlenme oluyor. İleride bitmiş çalışmlar olacak inşallah
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|