|
|
#1 |
|
|
Villa çalışması
herkese merhaba.üye adayları sanırım çalışmalarını buraya gönderiyor.boş zamanımda yaptığım bir çalışma.yorumlarsanız sevinirim.
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzel bir çalışma olmuş. teşekkürler paylaştığın için.
yalnız takıldığım bi konu oldu görüntülere bakıncan. binadan inen merdiveni havuzdan ters tarafa yönlendirmişsin. o tarafta da bi atraksiyon var da biz mi göremiyoruz? çünkü, normalde o merdiveni ulaştırmak istediğin yerin havuz olması gerekir diye düşündün.
|
|
|
#3 |
|
|
ben teşekkür ederim.villanın bahçesi,bahçe kapısı ve grajı o tarafta olacak şekilde düşündüm.bu yüzden merdivenler oraya bakıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
bence güzel bir çalışma olmuş. tek söyebilceğim çatı ve şemsiyenin biraz yapay kaldığı. hangi programı ve render motoru kullandığınızı söylerseniz sevinirim.
kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben beğendim güzel olmuş, ellerinize sağlık...Hangi proğramı kullandığınızı bende merak ettim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
arkadaşlar 3ds max8 de modelledim,v-ray 1.5 rc2 render motoruyla resim aldım.
hepinize teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
cvp
eline sağlık güzel bir çalışma.. fakat su ayna gibi olmuş..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Öncelikle elinize sağlık. Profesyonel bilgiye sahip olmadığımdan teknik bir yorum yapamayacağım. Fakat ben bütündeki renklerin çok tek düze olduğunu söylemek isterim. Ama olsun, o ev benim olduğu gün rengini değiştiririm
![]() Bu tür çalışmaları yapılırken sanırım objelerin bir kısmı internet aracılığı (paralı ve parasız) ile temin ediliyor. Peki özgün bir pencere ve/veya kapı çalışması yapmak çok mu zor yoksa farklı programlarla mı yapılmakta? Yalnızca bilgi için soruyorum. Teşekkürler... Aytül |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
güzel
güzel evet ama renk sorunlu bence de
gördüğümüz cepheler güzel olmuş ancak bu kadar iddialı bir yapının bu kadar sade bir renkle ve tek renk olması sebebiyle iddası olmayan sıradan bir yapıya dönüşmesi acı. ayrıca gördüğüm merdiven de sanki beni değiştir başka şekilde ya da başka malzeme kullan diyor gibi. kusura bakma sadece bir öneri. ama modellemene ve çizimine söyleyeceğim tek lafım yok harika ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Bende renkler konusuna değinmek istiyorum. Bence seçilen renkler yazlk bir mekan için ideal. Beyaz kumlar ve masmavi bir denizi hissettiriyor. Bİr tek acaba beyaz bu kadar parlak olmasa nasıl diye düşündüm. O parlaklıkta bir beyaz gözleri çok yormaz mı acaba?
Saygılarımla...
|
|
|
#11 |
|
|
çalışma çok başarılı, tek sıkıntı arkadaşlar da belirtmiş. renk seçimi
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
güzel olmuş ellerine sağlık ancak renkler soluk renk seçimlerine biraz daha önem verirsen çok güzel olur
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ellerine sağlık güzel bir çalışma yapmışsın. Benim aklıma talıkan soru bizim gördüğümüz cephedeki şemsiyenin olduğu tarfta pencerenin önüne teras gibi bir şey düşünülebilirdi. Ama sen çatı görevi gören bir eleman kullanmışsın. Bunu seçmendeki amacı merak ettim. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
eline sağlık genel itibariyle çok güzel ama ben o baca görünümündeki cumbayı binayla pek bağdaştıramadım,üzerine açılan pencereleri de.ebatları binadan çok kopuk,yani oraya çok farklı bi parçayı alıp yapıştırmışsın gibi,bilmiyorum belki projenin özelliğidir ya da fonksiyondan gelen bişey mi,dar dar pencereler yerine komple dönen yuvarlak bi pencere
daha şık durabilirdi. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de su görüntüsüne takıldım biraz suyun altı da görünmeli sanki .Bir de balkon parapetleri gözüme takıldı.Çok fazla rahatsız etti nedense renk ve malzeme kalınlığı olarak biraz sorunlu gibi.Ama onun dışında gayet iyi görünüyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|