|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Apartman
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
herşey güzel fakat bir şey söylemek istiyorum. bitkiler biraz yapay duruyor. 2. resimde ise pencere cepheye yansıma yapmış onlar olmasa gerçek fotoğraf gibi. ayrıca dizaynı sizemi ait yoksa varolan bir binamı?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
cvp
yeni yapılacak bir bina tasarım arkadaşa ait üç boyutlu sunum haline ben getirdim.. yorumun için teşşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzel olmuş emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
çok gerçekçi bir render çalışması olmuş
bitkiler gerçekçi değil ancak küçük boyuttaki render çalışmalarında çok farkedilmeyebilir sebebi birazda arka planda bulanıklık varken bitkilerin kenarlarının çok keskin olması bitkiler o oranda büyüyebilir mi doğru oranda mı onu bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
cvp
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.. Kasa haklısın çiçekler benim en dert ettiğim yeri.. eskiden fotoshopta ekliyordum ama hep aynı şeyleri kullanmak ve ışıgın fark etmesi uğraştırması nedeniyle model kullanmak istedim.. sanirim buda çözüm olmadı
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Açıkçası bitkiler beni pek rahatsız etmedi.Genel olarak beğendim.Kanımca bahçesi ve girişi ile birlikte bir kadraj daha göz alıcı olurdu.Binadaki tüm pencerelerin yükseklikleri kiriş hizasına kadar olmasına rağmen balkon kapılarının üst kotu daha aşağıda.Özel bir sebebi var mı bilemiyorum. 2.resmin sol üstündeki ikili pencerelerin yanında duvar 3-5 cm içeri girmiş.Gözden kaçmış sanırım.Vray ayarlarınızı da verme imkanınız olursa benim gibi deneme-yanılma yoluyla hala vray öğrenmeye çalışan insanlar için çok yararlı bir iş yapmış olursunuz
![]() Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
cvp
teşekkürler yorumun için.. ışık olarak vray ışık kullandım.. vray ayarlarına gelince spot3D home page sitesindeki ayarlarıyla graşırsan istedigin sonucu alabilirsin...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
resimleri göremiyorum bende mi sıkıntı ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok güzel olmus arkadaşım ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
cvp
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok hoş görünüyor,ellerinize sağlık.bu vray nasıl birşey ki bu kadar gerçekçi render verebiliyor?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
ben çok beğendim,v-ray çok iyi bi render programı,gölegeleri çok iyi veriyor.eline sağlık,bitkiler de olmasa gerçek sanırsın.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkür ederim oylum.. bitkileri gerçekçilik katsın diye koymuştum ama sanirim başarılı olamamışım
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Sanırım bende bişi farkettim..
En üst katın balkon tavanı sanki cam gibi..kaplama veya boyanin cinsi ne merak ettim doğrusu..Daha önce rastlamadım böyle bir örnek... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|