|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhabalar..Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Artık ben bu forma gönderilen çalışmalar hakkında eleştiri yapmakta çekiniyorum. Sebebi ise yorumlarımdan sonra eser sahiplerinin büyük alınganlıklar göstermesi oluyor ki bu bazen sınırları bile aşabiliyor kişiselleştiriliyor. buraya gönderilen eserlerin belirli çerçeveler içinde iyi-kötü her türlü eleştiriye açık olacağını bir daha tekrarlıyor ve yorumlarıma geçiyorum.
1- iç mekanın tasarımı proje sahibinin istekleri doğrultusunda değil ise o koltuklar karşıdaki tv ünitesi ve duvar rengi hiç birinin birbirleri ile uyumu yok. 2-Yer döşemesi ne alaka dedirtecek cinsten. 3-Tv ünitesinin üstündeki o perde bant ne işe yarıyor dekormudur ordan projektör perdesimi inecek anlayabilmiş değilim. 4-Açıkçası evimin tüm kenarları 3 lü koltuklarla kapatılsın istemem. 5-Dışardaki ışık çok patlamış.Pencere kasası bile gözükmüyor (tabi varsa).Çok güçlü bir 12-13 arası güneş ışığı çarpıyor cama ancak evde o ışığın şiddeti yok zira çok karanlık. 6-soldaki koltuğun üstünde duran cisim-nesne nedir anlayamadım. 7-tercih meselesi madem o kadar 3 lü koltuk var birde ortaya sehpa gerekirdi. 8- son olarak burası bana bir köy evi ile bir apartman dairesinin karışımı havasını hissettiriyor. Çalışmalarınızda başarılar...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
iyi geceler...
yapılan calışma hakkında yorumlardan sadece "... 5-Dışardaki ışık çok patlamış.Pencere kasası bile gözükmüyor (tabi varsa).Çok güçlü bir 12-13 arası güneş ışığı çarpıyor cama ancak evde o ışığın şiddeti yok zira çok karanlık..." yorumu renderla ilgili olabilir, geri kalan tüm yorumlar mimari hatta belkide doğrudan müşteri tercihleriyle alakalı olabilir... sormak istediğim yorumlarımızı sadece render ve modelleme üzerine mi vereceğiz; yoksa genel olarak mimari tarz ve ana fikir hakkında da yorumlarımızı aktarmalımıyız...? Zira konu başlığı Bilişim ve Görselleştirme ana temaları altında... kolaylıklar dilerim...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|