|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
not: lutfen kanepeleri ısırmayınız.
program: cinema 4d render motoru: final render sure :1 saat 30 dk saygılarımla... En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 13:51. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
renderlar iyi gözüküyor. final render C4D de iyi sonuçlar veriyor gerçekten...
ama merak ettiğpim o yazılar o karar önemli miydi? bir de imza olarak kullandığın grafiği görsellerin içinde varmış gibi kullanman hoş. ama her zaman iyi olmayabilir. en güzeli o grafik bir tablo gibi hep duvarda kalsa.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Ben sevdim.
Hoş bir çalışma olmuş bence.Dış mekana yerleştirdiğin fotografın perspektif çizgileri iç mekanı tutmuyor.Vazoların kaplamaları da daha iyi ayarlanabilir ve yazılar konusunda da crazy-art'a katılıyorum.Duvar dokusunun ölçeği biraz büyük kaçmış gibi.Daha yüksek bir çözünürlükte render alsan ışık patlamalarıyla ilgili bazı problemlerde rahatsız edici boyutla gelebilir gibi.Ama müşteriye yarattın konseptleri anlatabilmek açısından yeterli bence.Renk uyumu açısından 2. perspektifi sevdim.Onun dışında genel olarak renk uyumları açısınan başarılı bir çalışma olmuş.Ancak mobilyalarda kulandığın dokular biraz daha geliştirilebilir sanki.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Ben çok beğendim elinize sağlık.Özellikle 1 ve 3 çok iyi...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Koltuk takımlarının ölçüsü avrupa ve asya insan boyu ortalamalarına göre büyük görünüyor,özellikle soldakiler,sağdakilerde şişme gibi ve havası fazla basılmış gibi.Genel olarak amatör bir showroom havası hakim.
Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben daha çok sondan bir önceki çalışmanı beğendim.Renkler olarak bana daha uygun geldi ve duvardaki tabloda farklılık yapmışsın güzel durmuş bence .Ellerine sağlık..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|