|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Sagaville part.2
program cinema 4d
render: c4d GI Bilgisayarin özellikleri düşük oldugundan proje yavaş yavaş gidiyor. Eklenen her parça proje üzerinde calisirken bilgisayari aşırı yavaşlatiyor. 512 ram 1.6 hgz işlemci toshiba m40x-116 .bu sorunu nasil cozebilirim. Forum yoneticilerinden ricam 1024*768 olculerinde resim koyma imkanimiz yokmu bu forumda? 145 kb, cok küçük kaliyor. Buna bir çözüm üretilemez mi?Saygılarımla. En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 15:01. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu konuyu eski konuya taşıyorum. Tek bir prje için lütfen tek konu açınız.
1024x768 gönderebilirsiniz. Bakın sizin resminizi aldım. Photsho marifeti ile 1024 yaptım bir ölçüsünü diğer ölçüyü kendisi belirledi. Sonra jpeg olarak kaydedip 46 kb civarına indirdim. Gönderiyorum.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkürler.
yanlız çöznürlük düşmüş biraz.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
garajın üzerinde duran o kütle ne anlam ifade ediyor pek anlayamadım da?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
mrb
garaj uzerinde yagmur sularini depolanmasina yarayan bir canak orda birikecek su bahce sulamasinda ve diger temizlik işlerinde kullanilacak. malum gunumuzde su cok degereli artik yagmur suyunu oylece topraga vermek israf kanımca
![]() saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Fena fikir değil ama suyu yazın o depoda tutabilecek misiniz? Üstü açık, yazın pek yağmur yağmaz. Bir de daha estetik bir çözüm düşünülebilirdi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
yağmur suyunu toplama düşüncesi güzel. Ancak bunun yanında olumsuzlukları fazla şöyleki. Biliyorsununz su açıkta 5 saat(yanlış hatırlamıyorsam yoksa günmüydü) ten fazla durunca yosunlaşmaya başlıyor ki gün ışığı altında o su yosun cenneti olacak. Kuşların uğrak mekanı olacak ki bahçeye +gübre olarak (kuş pisliği) geri dönecek
..tabi sesleri cabası. Yalıtım sıkıntısı olacak. Belki koku olacak. Mutlaka düşünülecekse daha estetik birşey olabilir. Ha bu yazdıklarım suyun orda depolanmasıyla ilgiliydi. Tabi burdan suyu başka biryere nakletmeyi düşünüyorsanız o ayrı
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzel bi fikir olduğuna katılmakla beraber tasarım açısından daha farklı bi çizgi seçilebilirdi bence ve suyun üstte toplanıp başka bi yere naklide düşünülebilir aslında.. evin üzerinde mini bi havuz görüntüsü veriyor bu haliyle ne kadar tutulut bu haliyle bilemem...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
yorumlar için tşk.
su zaten orada birikmeyecek asagiya bir boru ile bir tanka depolanacak. Bilirsiniz guneyde yagmurun şiddetini. portakallara beleş su
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|