|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Sagaville part.1
Yeni başladığım bir dış mekan çalışması ağaçlar, sarmaşık vs. ekleyip biraz daha detaylandıracağım. Çatı, havuz, ekleyecegim ,duvar textureleri hoş olmadı.
program: cinema 4d render: cinema 4d - GI saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzeeeeel
gidişat güzel..ellerinize sağlık..
Bu arada birşey sormak istiyorum.max,autocad,rhino biliyorum.cinema 4D ve vrayi kurcalayarak çözebilir miyim sizce?kolay mıdır?ben render için özel bi render programı kullanmıyorum çünkü...
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Ahşap olduğunu tahmin ettiğim korkuluklar yeterli güvenliği sağlamıyor. Geçtiği mesafe göze alınacak olursa da kesinlikle sehim yapar. Araya birkaç dikme koymak doğru olur kanımca.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkur ederim arkadaşlar.
Cinema 4d merak derecesi ile ilgili. Aslında bütün programlar öyle ne derece merak ediyorsanız ilgiye o kadar çabuk ulaşırsınız. 3d programları öğrenmede en önemli şey sabır. Olmazsa olmaz. Yardım almak da gerek, forumlari incelemenizi öneririm.Tüm dünyada neler yapılıyor bakmak lazım. Dünyadan üyelerler bilgi alış verişi yaparım.
yaptığınız şey kötü bile olsa devam etmek yani süreklilik. cinema 4d için vray ı bekliyoruz. vray konusunda bilgim yok. deneme imkanım olmadı. www.cinema4d.tv de yeterli kaynak bulabilirsiniz cinema 4d icin. Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|