|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Ev çalışması...
Merhabalar, dış mekan çalışması olarak bir denemeye başladım, Modelleme TurkCIZIM3D, Render Sunflow. Kaplamalar dahil epeyce eksiği var ama şu haliyle sizin eleştirilerinize sunmak istedim.
![]() GI ve Sunlight samples değeri şimdilik düşük... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Kimse yorum yapmamış
Kaplamalara başladım, şimdilik son hali :![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
sanırım henüz bu işi yapan programın "made in turkey" olduğunu kimse farketmedi. Bir de şu rendır motoru "made in Turkey" olursa tadından yenmez.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Program dikkatimi çekmişti gerçekten, ancak internet üzerinden ulaşmayı denedim başaramadım. Bilgisi olan var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Aslında ilgimi çekti benim, her ne kadar bir c4d bağımlısı olsamda denemek istememe rağmen bir türlü kurulduktan sonra çalışmadı program...Sevgili Design2 programını her konfigrasyona uygun bir homojenliğe oturtsa zevkle deniyeceğim
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Denemek de gerekir. Sonuçta bu arkasında milyar dolarlık bir şirketin olduğu bir program değil. Ayrıca yerli malı olması sebebiyle ayrıcalığı hak ediyor bence. Diğerleriyle kıyasa girmeden yaygınlaşmasını sağlamak gerekir bence.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
lisanslı olarak nasıl edinebiliriz..
lisanslı olarak almak istesek nasıl edinebiliriz.fiyatları nedir acaba..render oldukça iyi..zaman olarak render ederken çok vakit alıyormu?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
gurgur' la aynı fikirdeyim. maalesef bende denedim ama çalıştıramadım...
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Çetin Hocam, ilginiz için teşekkür ediyorum. Render motorunu da "Made in Turkey" yapacak kişilerin çıkacağına eminim. |
||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Belki de sadece render motoru konusunda çalışan bir grup ya da programcı ile ortaklaşa çalışmalısınız...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Estetic, Gurgur çekip sorunsuz çalıştırdı. Son versiyonu çekip deneyin isterseniz.
En son Design2 tarafından düzenlendi : 19-03-2007 16:58. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
hay hay... mesajınızı yeni gördüm, "son versiyon" dediğinizi indirip deniyorum hemen...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
OK. Severde bir çalışma yapılıyor bu aralar. isterseniz size başka bir link vereyim, oradan çekin. Ancak önümüzdeki günlerde www.turkcizim.com a girip oradaki açıklamaları ve alıştırmaları görmenizde de fayda var...
zSHARE - setup3d_.exe Sunflow jar dosyasının son sürümü:Sunflow.jar v:0.07.3 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
tıkır tıkır...
![]() |