|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
cinema 4d-final render başlangıç uygulamaları
Cinema 4d ile yaptığım bu çalışmalarda renderi ilk kez final renderde aldim. Materyallerin bazıları final render materyalleri olup bazılarını kendim hazırladım. Yüzeyler parlak olduğunda render suresi 3 saat kadar sürdü. Fakat mat yüzeylerde Bu sure 45dk ile 1 saat arasında gerçekleşti.Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
render suresi:20 dk
Program: Cinema 4d, Render: Final Render
Bilgi için, www.cinema4d.tv asia platform. , www.maxon.net (gallery) www.finalrender.com. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanırım reklamını yapmaktan zıyade bıraz daha detaylara ınsen daha hoş olur. . .Tamamiyle biten bir çalışman varsa paylaşmanı isterim..hazır modelleri koyup sadece ışık ve camera eklediğin zaman nasıl bir eleştiri istediğini anlayamadım.Göndermiş olmak için göndermek gibi geldi bana |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
mrb arkadasim
Burada hazir model kullanilmamıştır. Kullandigim zaman o calismalar genelde kötü oluyor
Genelde modeli kendim yaparim. www.cinema4d.tv sitesine girip yaptığım modelleri incelemeni öneririm. Projeleri bitirmeye advanced render ve lighting konusunda kendimi uygun gördüğüm zaman başlayacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|