|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çalışmalarımızı değerlendirip paylaşalım
arkadaşlar çalışmalarımızı değerlendirip başkalarından yorum almak için bu forum sayfasını açıyorum istekli arkadaşları bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() |
Merhaba, ![]() Bu başlığı hareketlendirmek için belki de diğer bir başlık altındaki kendi çalışmanızı buraya eklemelisiniz, ne dersiniz? Çalışma : http://forum.arkitera.com/showpost.php?p=62125&postcount=10 İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
görüşlerinizi yazarsanıs beni çok mesut ve bahtiyar edersiniz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() |
Merhaba, ![]() Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim ve umarım yakında daha mekansal çalışmalarla da sizi bu forumda izleyebiliriz. Bu çalışmanız belli bir nesneye yönelik ve dolayısıyla daha çok malzeme ve özellikleriyle ilgili yorum yapabileceğim. Gün'ün de daha önce diğer başlıkta belirttiği gibi ahşap yansımaları neredeyse bir aynanın ki kadar yüksek, 'brushed steel' görüntüsü ise fena durmuyor ancak onun da çevresini yansıtma özelliği aynaya daha yakın, sanki yansımalar daha az belirgin olmalı gibi görünüyor. Ve son olarak da ahşap kaplama zemin biraz 'bump map' kullanabilir gibi... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Resmi kritik etmek gerekirse...Genel görüntü hoş,ancak;
1.Öncelikle nesne olarak sanki telefon numaraları ve adreslerin yazıldıgı,köşeden yelpaze gibi açılan bloknotu andırıyor,öyle mi? 2.Sol üst köşedeki karanlık üçgen olmamalı, 3.Malzemelerin "reflection" değeri düşürülmeli, 4.Ahşap malzemenin "bump"ı artırılmalı,sanki zeminin üstünde cam varmış gibi duruyor,ahşabın dokusu 2 boyutlu olmuş, 5.Ortam çok karanlık! Başarılar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
![]() |
Konuı açmanıza gerek yok. Bütün çalışmaların bir konuda olması anlamlı değil.Yani yürüyen bir forum şekli şemali var zaten. Mimari bir mekan içermediği için çalışmanız ve ne yazık ki ona yapılan yorumlar da forum kurallarına uyarak silineceklerdir. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çalışmalarımı nereye gönderebilir ve nasıl yorum alabilirim o halde. ben iç mimarlık okuyan ve maxle yeni tanışmış ve öğrenme çabasında olan biriyim. yaptığınız kısıtlamanın alternatifi olarak bir yol gösterirseniz sevinirim. iyi günler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() |
Merhaba, Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ayasofya size çalışma gönderemeyeceğinizi söylemiyor yukarıdaki mesajında, mekansal / mimari olmak kaydıyla tıpkı diğer forum üyeleri gibi çalışmalarınızı her defasında yeni başlık altında olacak şekilde gönderebilceğinizi söylüyor. Yani sizin konu başlığınız olan ' çalışmalarımızı değerlendirip paylaşalım ' a ve mesajınız olan: serkan1907:"arkadaşlar çalışmalarımızı değerlendirip başkalarından yorum almak için bu forum sayfasını açıyorum istekli arkadaşları bekliyorum." 'la ayrıca bir başlık altına toplamaya gerek yok, çünki forumun bütünü böyle işliyor zaten... Diğer 'mimari görselleştirme' çalışmalarına bir göz atarsanız daha açık olarak görebileceksiniz... Daha sonra sanırım bu başlık da mimari bir ürün olmadığı için kaldırılıcak. Siz 'mimari görselleştirme' bölümüne mimari çalışmalarınızı göndermeğe devam edebilirsiniz, bir kısıtlama bulunmuyor... ![]() İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
![]() |
Evet bekliyoruz.
Eleştirilerimizi yorumlarımızı ve övgülerimizi sakladık duruyor. Ama forumu takip ederseniz Asteria'nın dediği gibi her çalışma için ayrı bir konu açılıyor. Sonra karışıyor. Yok benim yorumum şuna idi bunda değildi diye. Diğer yandan bu çalışmanız "denemeler" isimli konuda da geçiyordu sildim. Mesela özel bir eğlence TV ünitesi tasarladınız modellediniz ve render aldınız. İşte onu çalışmanın özel bir ismi varsa (Mesela Nülüferr çalışmalarına isim koyar. Gurgur desen öyle. Çetin'inki galerilik olur kitap basılır filan) onu yazarsınız başlığa ya da "Bir TV ünitesi tasarımı" dersiniz başlığa. Altına işin hikayesini teknik bilgileri kullanılan programları yazar yorum alırısınız. Bu böyle gider. Bunu demek istemiştik. Ben yukarıdaki çalışmanızın ne olduğunu dahi anlamadım. Ve bu konu bir iki gün sonra toptan silinecektir ne yazık. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
şimdi sizi daha iyi anladım açıklamalarınıziçin çok teşekkür ederim.
ve yukarıdaki ne olduğunu anlamadığınız sehpa çalışmamın dışında öyle çalışmalarla döneceğim ki saklı olan ne kadar övginiz varsa hepsini alacağım. şaka bir yana gerçekten bu kadar ilgili ve açıklayıcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ben bu forumun ne kadar kaliteli olduğunu şimdi daha iyi anladım. sizi yürekten kutluyor çalışmalarınızzın devamını dilerim. ve son olarak bazı forum sayfaları kişiye özel hatta yanlışlıkla gönderdiğim için tarafınızdan da uyarılmıştım bu özel sayfaları nasıl anlayabilirim. çalışmalarınızda başarılardilerim
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]() |
Merhaba, ![]() Hemen şüphelerinizi giderelim.. Kişiye özel sayfalar diye bir ayrım mevcut değil, istediğiniz her başlık altına başlık konusuyla ilgili görüşlerinizi belirtmek özgürlüğüne sahipsiniz elbette... Çalışmaları eleştirmek, yorum getirmek, başlıkla ilgili mesaj sahibine sorular sormak, bilgi almak için o kişilere saygı dahilinde her yazışmaya açıksınız...Bir karışıklık ve yanlış anlamaya sebep olamamak adına ve diğer kişilerin çalışmalarının gerektiğince yorum alabilmesi için, bir saygı ifadesi olarak o kişilerden izin almadan onların başlattıkları konulara kendi çalışmalarımızı göndermiyoruz. Sadece bir saygı unsuru ... ![]() Sizin gönderdiğiniz çalışmaların da yeterli ilgiyi görebilmesi için aynı uygulamanın geçerli olacağı gibi... Güzel katılımlarınızla buluşmak dileğiyle.. İyi çalışmalar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|